Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Πτελεός
  • € 390.000
  • 520
Περιγραφή
Πωλείται συγκρότημα κατοικιών σε μια οικόπεδο 5.000 τμ, στο Αχίλλειον. Στο συγκρότημα περιλαμβάνονται πέντε κτίρια, εκ των οποίων τα τρία είναι ανεξάρτητες κατοικίες και τα άλλα 2 ανεξάρτητα διαμερίσματα με έναν βοηθητικό χώρο που ανήκει στο ίδιο κτίριο. Πρόκειται για όμορφες λειτουργικές εξοχικές κατοικίες με υπέροχη θέα ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.Το συγκεκριμένο τμήμα έχει το πλεονέκτημα της ιδιωτικότητας, καθώς διαθέτει ιδιωτική παραλία σε έναν όμορφο κόλπο στους πρόποδες του βουνού γύρω από τα ελαιόδεντρα που φτάνει μέχρι τη θάλασσα και απέχει 1,5 χλμ. από το κέντρο του χωριού.
Πρόκειται για μια περιοχή που συνδυάζει βουνό και θάλασσα, ηρεμία, ενώ βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη ζωντάνια του χωριού και της γύρω περιοχής.
Το Αχίλλειο βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Μαγνησίας (65 χλμ. από το Βόλο) και στα όρια του νομού Φθιώτιδας (45 χλμ. από τη Λαμία). Πιο συγκεκριμένα, βρίσκεται στην κορυφή του θρυλικού λόφου των Τιτάνων, απέναντι από το πανέμορφο Πήλιο, όπου ο κρατήρας του Κένταυρου μεγάλωσε τον Αχιλλέα, ενώ ξεδιπλώνεται η πανέμορφη και κοσμοπολίτικη Σκιάθος.
Είναι ένα παραδοσιακό παραθαλάσσιο χωριό που αποτελείται από γραφικούς φυσικούς κόλπους. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της περιοχής είναι ο συνδυασμός βουνού και θάλασσας που προσφέρει στον επισκέπτη την υπέροχη θέα. Κάποιος που θα ήθελε να θαυμάσει την άγρια ομορφιά του βουνού και τη γαλήνη της θάλασσας.
Η περιοχή του Αχιλλείου έχει πλούσιο μυθολογικό, ιστορικό και αρχαιολογικό παρελθόν. Σύμφωνα με τη μυθολογία, ο Αχίλλιος ανήκει στο βασίλειο του Ομήρου, του Αχιλλέα που ξεκίνησε τον Τρωικό πόλεμο με τους Μυρμιδόνες.
Το Αχίλλειο βρίσκεται 30 λεπτά από το αεροδρόμιο της Αγχιάλου, δέκα λεπτά με το βαρκάκι για το όμορφο Πήλιο, τριάντα λεπτά για τη Σκιάθο.
Υπάρχει καθημερινή κρουαζιέρα στα νησιά των Σποράδων από την εταιρεία "Elisabet Cruises".
Οι κρυστάλλινες παραλίες της είναι απολύτως ασφαλείς για κολύμπι, θαλάσσια σπορ και ψάρεμα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4214803 - 04/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
520 m²
Έξοδα
τιμή
€ 390.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή