Τριάρι ισόγειο, Τσινάρι, Άνω Πόλη

Άνω Πόλη
  • € 348.000
  • 5+
  • 97
  • 3+
  • T
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2024
Περιγραφή
Ένα γοητευτικό κτίριο με πλούσια ιστορία, κοντά στο Τουρκικό προξενείο. Βρίσκεται σε μια ήσυχη και ασφαλή γειτονιά, με πολλά καταστήματα, εστιατόρια και καφέ σε κοντινή απόσταση. Στέκεται εδώ και πολλές δεκαετίες, παρακολουθώντας τις αλλαγές και την ανάπτυξη της γύρω περιοχής.
Μπαίνοντας στο σπίτι, θα παρατηρήσετε ότι χωρίζεται σε τρία στούντιο, το καθένα με τη δική του είσοδο. Τα στούντιο είναι ευρύχωρα και ευάερα, με ψηλά ταβάνια και μεγάλα παράθυρα που επιτρέπουν να πλημμυρίζει με άπλετο φυσικό φως. Η εσωτερική διακόσμηση είναι απλή αλλά κομψή, με συνδυασμό μοντέρνων και vintage στοιχείων. Κάθε στούντιο είναι πλήρως επιπλωμένο, με άνετο κρεβάτι, καθιστικό, μικρή κουζίνα και μπάνιο. Οι κουζίνες είναι εξοπλισμένες με όλες τις απαραίτητες συσκευές. Το σπίτι έχει μια όμορφη αυλή, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το γαλήνιο περιβάλλον.
Η τοποθεσία του το καθιστά μια βολική και ελκυστική επιλογή για όσους θέλουν να μείνουν στην περιοχή.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Άνω Πόλη αποτελεί το ψηλότερο και βορειότερο τμήμα της Θεσσαλονίκης και εκτείνεται από την οδού Αγίου Δημητρίου ως τα τείχη της Ακρόπολης – Επταπυργίου.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Άνω Πόλη αποτελεί έναν από τους πιο ιστορικούς και παραδοσιακούς οικισμούς της Θεσσαλονίκης με στενούς λιθόστρωτους δρόμους αλλά και γραφικά σοκάκια με φανταστική Θέα προς την πόλη. Στην περιοχή βρίσκονται σπίτια που έχουν ανακηρυχθεί διατηρητέα από το Υπουργείο Πολιτισμού και μαρτυρούν την ιστορία του τόπου. Μία από τις πιο όμορφες περιοχές στην Άνω πόλη είναι το Τσινάρι, στο οποίο μπορεί να βρει κανείς παραδοσιακά τσιπουράδικα και μεζεδοπωλεία.

Προσβασιμότητα: Η περιοχή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ υπάρχουν δύο γραμμές λεωφορείων που καταλήγουν στην περιοχή.

Επενδυτική Δύναμη: Η Άνω Πόλη αποτελεί μία από τις πιο ιστορικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02RS15
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
97 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 348.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1928
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή