Duplex 233 τμ, Τριαντάρος, Τήνος

Τήνος
  • € 380.000
  • 233
  • Όχι
Περιγραφή
Τήνος , σε μια μοναδική θέση μόλις 50 μέτρα από τη θάλασσα , μια ημιτελής κατοικία ( οριζόντια ιδιοκτησία ), συνολικά 232,73 τμ.
Βρίσκεται έξι χιλιόμετρα ανατολικά του λιμανιού και μόνο διακόσια από μια πανέμορφη , αμμώδη παραλία. Σε ένα αγροτεμάχιο 4.004 τμ , οικοδομήθηκαν δυο εφαπτόμενες κατοικίες, με την καθεμία να χρησιμοποιεί αποκλειστικά το ήμισυ του περιβάλλοντος χώρου.
Έχει ολοκληρωθεί ο σκελετός και η εξωτερική ,ανεπίχριστη τοιχοποιία, που χρήζει επισκευών και ολοκλήρωσης. Αποτελείται σε τρία επίπεδα από μεγάλους, σχεδόν αδιαμόρφωτους εσωτερικά χώρους. Το παραπάνω , επιτρέπει τη διαμόρφωση σύμφωνα με το σχεδιασμό και την αισθητική του νέου ιδιοκτήτη.
Πρόκειται για ένα σπάνια διαθέσιμο ακίνητο , με πλήρη αυτονομία, τόσο κοντά στην ακτή . Εκτός από τη σαγηνευτική θέα προς το πέλαγος με τα γειτονικά νησιά , εντυπωσιάζει η εγγύτητα στο υγρό στοιχείο και η ευεργετική αίσθηση της θαλάσσιας αύρας. Μια προνομιακή θέση, απολύτως κατάλληλη για ένα πολυτελές ακίνητο εισοδήματος και ιδιοκατοίκησης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1525824 - 20/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
233 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή