Duplex Νέα Αγχίαλος 37400, Κέντρο, Νέα Αγχίαλος

Νέα ΑγχίαλοςΝέα Αγχίαλος 37400
  • € 320.000
  • 5+
  • 275
  • 3
Περιγραφή
Στον πανέμορφο και παραθαλάσσιο οικισμό «Μεγάλη Βελανιδιά» της Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας πωλείται 3οφη κατοικία κατασκευής 2003 (Μεζονέτα με ισόγειο διαμέρισμα) σε προνομιούχο οικόπεδο τριών προσόψεων με εμβαδόν 422 τ.μ. .
Αποτελείται από:
ΙΣΟΓΕΙΟ διαμέρισμα 92 τ.μ. με δύο εισόδους, 2 υπνοδωμάτια, σαλοτραπεζαρία, καθιστικό, κουζίνα και λουτρό (σε ημιτελή κατάσταση). Ο χώρος αυτός (για την ώρα) χρησιμοποιείται από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού ως εργαστήριο σφολιατοειδών με νόμιμη άδεια από τις αρμόδιες αρχές και θα μπορούσε κάλλιστα να συνεχίσει την λειτουργεία, εφόσον ο καινούριος ιδιοκτήτης το επιθυμεί. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να αποπερατωθεί ως διαμέρισμα προς ενοικίαση μέσου της πλατφόρμας Airbnb για ένα πολύ καλό εισόδημα ή ακόμη για ιδιοκατοίκηση, εφόσον υπάρχουν γονείς ή πεθερικά και η νύφη ή ο γαμπρός τα έχουν βρει μεταξύ τους ….
ΜΕΖΟΝΕΤΑ: Ο κάτω όροφος αποτελείται από ευρύχωρο χώρο υποδοχής, 4 υπνοδωμάτια με μεγάλες εντοιχιζόμενες ντουλάπες, 2 λουτρά με παράθυρα, κουφώματα αλουμινίου θερμο-ηχομονωτικά με διπλά κρύσταλλα και σίτες, δάπεδα με κεραμικά πλακάκια εξαιρετικής ποιότητας και βεράντες με άπλετη θέα.
Η ευρύχωρη φανταστική μαρμάρινη σκάλα με κουπαστή από ξύλο μας οδηγεί στον επάνω όροφο, όπου συναντούμε έναν καταπληκτικό, φωτεινό, ενιαίο χώρο αποτελούμενο από μεγάλη σαλοτραπεζαρία, καθιστικό με τζάκι, κουζίνα, λουτρό και βεράντες με απεριόριστη και αναφαίρετη θέα προς όλα τα σημεία του ορίζοντα.
Η μεζονέτα έχει εμβαδόν 183 τ.μ. και διαθέτει θέρμανση πετρελαίου με boiler ζεστού νερού, ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματιστικά, κεραμοσκεπή, περιφραγμένη αυλή, συρόμενη πόρτα για την είσοδο αυτοκινήτων, σκεπαστή θέση στάθμευσης, γενική καλαίσθητη πλακόστρωση σε ολόκληρο τον αύλειο χώρο, B.B.Q, υπόγεια δεξαμενή αποθήκευσης βρόχινου νερού, παρτέρια για λουλούδια, φυτά, χώρο για κήπο και πολλά – πολλά άλλα. Απέχει 250 μέτρα από την θάλασσα 15 λεπτά από τον Βόλο και 20 λεπτά από το πολιτικό αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.
Σημείωση: Υπάρχει δυνατότητα πώλησης της 3οφης κατοικίας με οικόπεδο 208 τ.μ. αντί 422 τ.μ. (εφόσον το επιθυμεί ο αγοραστής) στην τιμή των 285.000€
Παρατήρηση: (Το στίγμα στον χάρτη δεν υποδηλώνει πάντα την ακριβή τοποθεσία του ακινήτου).

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στον χώρο της κτηματαγοράς επί 41ετίας (21 έτη στο Τορόντο του Καναδά και τα τελευταία 20 έτη στην Ελλάδα). Εκμεταλλευόμενος την πλούσια αυτή εμπειρία, θεωρώ ότι είμαι σε θέση να σας εκπροσωπήσω επαρκώς στην αγοραπωλησία ή μίσθωση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσία σας. Καθ’ όλη την διαδικασία αγοράς ή μίσθωσης ακινήτου, να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε δίπλα σας και σε συνεργασία με διακεκριμένους Μηχανικούς, Τοπογράφους, Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους και Οικονομικούς Συμβούλους, θα σας καθοδηγήσουμε με ασφάλεια στην διεκπεραίωση της εκάστοτε συμβολαιογραφικής πράξης.

Σε περίπτωση που το εύρος των ακινήτων μας δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας, παρακαλούμε μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, καθώς έχουμε στην διάθεσή μας ακίνητα τα οποία οι ιδιοκτήτες δεν επιθυμούν την προβολή/διαφήμισή τους στο διαδίκτυο για προσωπικούς τους λόγους.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4235147 - 03/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
275 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 320.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή