Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΑλόννησοςΑλόννησος - Ρουσούμ
  • € 300.000
  • 5+
  • 396
  • 3+
Περιγραφή
Σύμβουλος Ακινήτων Χριστόπουλος Νικόλαος.

Διατίθεται προς πώληση κατάαποκλειστικότητα κτίριο δύο επιπέδων με ενοικιαζόμενα δωμάτια, συνολικούεμβαδού 396 τ.μ., σε οικόπεδο 766τ.μ., στην Αλόννησο. Πρόκειται για ακίνητοπροσόψεως, φωτεινό και σε πολύ καλή κατάσταση. Κατασκευάστηκε τοέτος 1983.

Το ισόγειο 198τ.μ., αποτελείταιαπό 2 καταστήματα 87τμ και 82τμαντίστοιχα και ένα διαμορφωμένο δωμάτιο με μπάνιο. Ανεβαίνοντας στα 198τ.μ. του1ου ορόφου συναντάμε 10 δωμάτια τα οποία διαθέτουν το δικό τους μπάνιο.

Ταδάπεδά του είναι από πλακάκια, τα κουφώματα είναι ξύλινα και διαθέτει 3 ηλιακάπανελ. To κτίριο έιναι νοτιοδυτικού προσανατολισμού και η πρόσβαση γίνεται μέσωασφάλτου, ενώ διαθέτει μια πυλωτή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γκαραζ. Το υπόλοιπο οικόπεδο μπορεί να διατεθεί γιαθέσεις παρκινγκ. Βρίσκεται μόλις 50μ από τη θάλασσα, κοντά σε εστιατόρια, στηντοπική αγορά και το λιμάνι του Πατητηριού. Απέχει μόλις 2χλμ. από τη ΧώραΑλοννήσου, 600μ. από το λιμάνι στο Πατητήρι και 51χλμ. από το αεροδρόμιο της Σκιάθου

Αποτελεί ιδανική επενδυτικήεπιλογή για επαγγελματική αξιοποίηση του χώρου στο πανέμορφο νησί των Σποράδων.Μπορεί να λειτουργήσει άνετα και ως ξενοδοχείο.

Το καταπράσινο νησί τηςΑλοννήσου είναι ένας από τους 10 «κρυμμένους» ελληνικούς προορισμούς διακοπώνσύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Telegraph», είναι ένα μοναδικόμέρος που ξεχωρίζει για την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του. Φημίζεται για τιςόμορφες παραλίες της, το απέραντο πράσινο, το μοναδικό θαλάσσιο πάρκο, το σπίτιτης φώκιας «monachus-monachus» και για το πρώτο υποθαλάσσιο μουσείο στηνΕλλάδα, τον «Παρθενώνα των Ναυαγίων».
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1527214 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
396 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1983
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή