Τριάρι Πλατυστόμου, Κέντρο, Λαμία

ΛαμίαΠλατυστόμου
  • € 125.000
  • 4
  • 112
  • 3+
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Εξαιρετικά ευρύχωρο, διαμπερες, φωτεινό και ευχάριστο διαμερισμα,με τεράστιο περιμετρικό μπαλκονι. Το διαμέρισμα είναι φροντισμένο και διατίθεται σε αριστη κατάσταση. Βρίσκεται σε μια ησυχη οικιστικη περιοχή της Λαμίας, σε απόσταση 15-20 λεπτων απο το κέντρο με τα πόδια!

Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Τα 2 ειναι μεγάλα και 1 ποιο μικρο που χρησιμοποιειται σαν ξενώνας αλλα θα μπορουσε να είναι ενα παιδικο δωμάτιο η γραφείο. Ολα τα δωμάτια ειναι φωτεινά και με προσβαση στο μπαλκόνι.

Τα σαλόνι και η τραπέζαρια βρίσκονται σε εναν μεγαλο ενιαιο χώρο. Η κουζινα ειναι επισης πολυ ανετη με αρκετο χωρο πάγκων και τραπέζι. Χωρίζεται απο την σαλονο-τραπεζαρια μονο με το πασο, δημιουργοντας ετσι εναν σχεδον ενιαιο χώρο, αλλα χωρίς να ειναι ταυτοχρονα άμεσα εμφανής απο το σαλονι.

Το διαμέρισμα εχει 1 κυρίως μπανιο και ενα δευτερο WC.

Ιδιαίτερο πλεονέκτημα ειναι η πρόσφατη τοποθετηση αυτονομου συστηματος θερμανσης και παροχης ζεστου νερου με υγραέριο/φυσικό αέριο. Το ζεστο νερό παράγεται αυτόματα και στιγμιαία με ταχυθερμαντήρα με το ανοιγμα της βρυσης, χωρις τα μειονεκτήματα των ηλεκτρικών και ηλιακών θερμοσιφώνων.

Τέλος το διαμέρισμα έχει δικιά του θέση στάθμευσης στην πυλωτή και η οικοδομη διαθέτει μεγαλους κοινοχρηστους χωρους οπως κήπο και μια μικρη παιδικη χαρά.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4238499 - 25/03/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
112 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 125.000
κοινόχρηστα
€ 25/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία υγραέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης