Duplex Θέρμη - Κέντρο, Κέντρο, Θέρμη

ΘέρμηΘέρμη - Κέντρο
  • € 355.000
  • 4
  • 151
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή

Στην επέκταση της Θέρμης πωλείται υπό κατασκευή πολυτελής μονοκατοικία 151 τ.μ. σε συγκρότημα τριών ανεξάρτητων μονοκατοικιών. Η κατοικία αποτελείται από τρία επίπεδα.
Στο πρώτο επίπεδο (ισόγειο) υπάρχει σαλόνι, κουζίνα και ένα wc. Στο δεύτερο επίπεδο (όροφος) υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα master υπνοδωμάτιο
με δικό του μπάνιο
Στο τρίτο επίπεδο (δώμα) υπάρχει αποθηκευτικός χώρος, πλυσταριό και roof garden.  H κατοικία διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας, προεγκατάσταση κλιματισμού, δύο κλιματιστικά στο δώμα, κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή, σίτες και ρολά με ηλεκτρικό μοτέρ, θυροτηλεόραση, σύστημα συναγερμού, πόρτα ασφαλείας, δάπεδα από πλακάκι α διαλογής, ντουλάπες στα δωμάτια.

Εξωτερικά η κατοικία διαθέτει έναν όμορφα διαμορφωμένο κήπο με πέργκολα, φωτισμό LED και φωτοκύτταρα, ηλεκτρική εγκατάσταση για τέντες, κάμερες επίβλεψης, θέση στάθμευσης καθώς και φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου.
Παράδοση καλοκαίρι 2025



Όλες οι λεπτομέρειες της περιγραφής του ακινήτου, βασίζονται σε πληροφορίες που έχει δώσει ο εντολέας.
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4072/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.
Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας. MProperties τηλ. 2310309747


Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-5614 - 28/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
151 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 355.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή