Μονοκατοικία βίλα Tavronitis, Ταυρωνίτης, Βουκολιές

ΒουκολιέςTavronitis
  • € 490.000
  • 4
  • 262
  • 3
Περιγραφή
Υπέροχο σπίτι με θέα στη θάλασσα προς πώληση στον Ταυρωνίτη

Το ακίνητο εκτείνεται σε δύο επίπεδα, με κάθε επίπεδο να προσθέτει έως και 131 τετραγωνικά μέτρα (τμ). Κάθε επίπεδο έχει τη δική του είσοδο και συνδέεται εσωτερικά με σκάλα. Έχει εξαιρετική και για πάντα ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα σε μια ήσυχη περιοχή!

Το επάνω επίπεδο αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια, με τα κύρια υπνοδωμάτια να έχουν και en-suite. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχει μια άνετη ενιαία κουζίνα καθιστικό και τραπεζαρία. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη θέα είναι ένα εκπληκτικό περιτύλιγμα γύρω από το μπαλκόνι.

Το κατώτερο επίπεδο έχει ολοκληρωθεί εν μέρει, και έχει ενοικιαστεί για μακροχρόνια μίσθωση των προηγούμενων 2 ετών. Το κάτω επίπεδο θα μπορούσε εύκολα να χωριστεί για να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων

Το σπίτι απέχει μόλις 1 χλμ οδικώς από το χωριό Ταυρωνίτης με όλες τις εξαιρετικές ανέσεις και 1 χλμ ακόμα από την παραλία.

Το ακίνητο εκκενώθηκε πρόσφατα και όλα τα έπιπλα έχουν αφαιρεθεί. Χρειάζεται απλώς μια εσωτερική βαφή, το επίπεδο εισόδου είναι άμεσα κατοικήσιμο.

Αυτό το ακίνητο είναι μια φανταστική ευκαιρία για κάποιον που αναζητά ένα μεγάλο σπίτι ή κάποιον που αναζητά μια καλή επένδυση. Με το κατώτερο επίπεδο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και να μετατραπεί σε ενοικιαζόμενο ακίνητο με το πάνω να είναι ήδη έτοιμο για διαβίωση όλο το χρόνο
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
KE-126219 - 20/04/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
262 m²
δωμάτια
4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 490.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή