Τριάρι 182 τμ, Κέντρο, Καισαριανή

Καισαριανή
  • € 450.000
  • 4
  • 182
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2024
Περιγραφή
Στο κέντρο της Καισαριανής, πλησίον του σκοπευτηρίου και της υπό κατασκευής στάσης μετρό της γραμμής 4, κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς, την αγορά και τα φημισμένα κουτούκια της περιοχής, σε απόσταση αναπνοής από τον Ευαγγελισμό και τη Πανεπιστημιούπολη, αυτή η εξαιρετική, ευάερη, ευρύχωρη και κομψή μεζονέτα 3 επιπέδων, συνδυάζει τη λειτουργικότητα, την άνεση με τη ποιότητα υλικών.
Πρόκειται για μια ιδιόκτητη και προσεγμένη κατασκευή του 1997, ιδανική για οικογένειες, σε γωνιακό και φωτεινό σημείο, με την τελευταία ανακαίνιση να έχει πραγματοποιηθεί το 2012. Οι κύριοι χώροι της μεζονέτας εκτείνονται στον 1ο και τον 2ο όροφο, με 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και 1 WC, ένα μεγάλο ενιαίο σαλόνι - κουζίνα, όπου δεσπόζει το τζάκι, ενώ στο 3ο όροφο βρίσκεται χώρος εργασίας - γραφείο και σοφίτα - υπνοδωμάτιο. Η άνεση και οι αποθηκευτικοί χώροι ξεχωρίζουν, ενώ σχεδόν σε όλους τους χώρους της κατοικίας είναι τοποθετημένα κλιματιστικά. Η θέρμανση πραγματοποιείται με φυσικό αέριο, η κουζίνα λειτουργεί με υγραέριο, τα οποία σε συνδυασμό με τον ηλιακό θερμοσίφωνα μειώνουν τη κατανάλωση ρεύματος και τα λειτουργικά έξοδα. Επιπλέον, η μεζονέτα διαθέτει ηλεκτρικά παντζούρια, πόρτα ασφαλείας και εγκατάσταση συναγερμού.
Εξωτερικά, τα 2 μεγάλα μπαλκόνια καλύπτονται από τέντες και προσφέρουν χώρο για χαλάρωση και όμορφες στιγμές γύρω από το υπέροχο μπάρμπεκιου. Ο κλειστός ισόγειος χώρος στάθμευσης 24 τ.μ. εξασφαλίζει την ακεραιότητα του αυτοκινήτου και προσφέρει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Τοποθεσία: Η Καισαριανή αποτελεί προάστιο που βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Αθήνας.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Είναι γνωστή για το όμορφο καταπράσινο περιβάλλον της και τη γειτνίασή της με τον Όλυμπο, το ψηλότερο βουνό της Ελλάδας. Η περιοχή διαθέτει ένα μείγμα κατοικιών και παραδοσιακών ελληνικών σπιτιών, μαζί με πάρκα, εκκλησίες και μια μικρή εμπορική περιοχή. Στην Καισαριανή βρίσκεται επίσης ένα διάσημο μοναστήρι, η Μονή Καισαριανής, που αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό.
Προσβασιμότητα:Παρά την ήρεμη ατμόσφαιρά της, η Καισαριανή συνδέεται καλά με το κέντρο της Αθήνας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθιστώντας την μια βολική τοποθεσία για όσους θέλουν να απολαύσουν την έντονη πολιτιστική σκηνή της πόλης, αλλά και να έχουν ένα μέρος για να αποσυρθούν από τη φασαρία.
Επενδυτική Δυναμική: Η Καισαριανή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές, με εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02RMP8
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
182 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή