Μονοκατοικία βίλα 480 τμ, Χώρα Κέρκυρας, Κέρκυρα

Κέρκυρα
  • € 3.100.000
  • 5+
  • 480
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Μοναδική κατασκευαστικά πολυτελής βίλα 7 Υ/Δ με απεριόριστη θέα στη θάλασσα, την ευρύτερη καταπράσινη περιοχή με τις πολυτελείς βίλες, τη μαρίνα των Γουβιών, τον κόλπο της χερσονήσου του Κομμένου με το γραφικό εκκλησάκι της Υπαπαντής και μέχρι την πόλη και τα φρούριά της. Βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο 4.200 τ.μ. με την πισίνα των 50 τ.. που φαίνεται από όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Είναι 3 επιπέδων, εξαιρετικής αρχιτεκτονικής σχεδίασης, με το κυρίως σπίτι των 260 τ.μ. να εκτείνεται στο υπερυψωμένο ισόγειο και τον όροφο και τους βοηθητικούς χώρους και τα 2 ημιτελή διαμερίσματα των 50 και 75 τ.μ. στο χαμηλότερο επίπεδο του σπιτιού.
Μπαίνοντας στο σπίτι μας κάνει εντύπωση το άπλετο φως που μπαίνει από τις τεράστιες μπαλκονόπορτες του καλαίσθητου καθιστικού με το θερμοδυναμικό τζάκι που ζεσταίνει τον ισόγειο χώρο, το χώρο της επίσημης τραπεζαρίας και την μεγάλη κουζίνα με την καθημερινή τραπεζαρία και τα αναρίθμητα ντουλάπια. Στα αριστερά της εισόδου είναι το ασανσέρ με το οποίο συνδέονται όλα τα επίπεδα του σπιτιού και 1 τεράστιο δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν γραφείο. Επίσης στα αριστερά της εισόδου είναι και η περίτεχνη μαρμάρινη σκάλα που οδηγεί στον όροφο, όπου είναι το master Υ/Δ με το ιδιωτικό μπάνιο με τζακούζι και το δωμάτιο ντουλάπα. Επίσης από το φωτεινό χωλ οδηγούμαστε σε 2 μικρότερα Υ/Δ που μοιράζονται ένα μπάνιο. Όλα τα δωμάτια του κυρίως σπιτιού έχουν τεράστιες βεράντες με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Από το χωλ του ορόφου η σκάλα συνεχίζει μέχρι τη σοφίτα όπου υπάρχουν 2 αποθηκευτικοί χώροι και στην οποία έχει γίνει πρόβλεψη για άλλο ένα όροφο αν στο μέλλον δοθεί επιπλέον κάλυψη.
Στο κατώτερο επίπεδο είναι ένας χώρος 80 τ.μ. που αποτελείται από ένα δωμάτιο παιχνιδιών και άλλο ένα βοηθητικό δωμάτιο. Δεξιά του χώρου αυτού είναι ένα ημιτελές διαμέρισμα των 75 τ.μ. με πρόβλεψη για τζάκι και αριστερά α΄΄λλο ένα των 50 τ.΄μ. Αυτοί οι δυο ξενώνες χρειάζονται κουζίνες, μπάνια και ντουλάπες. Στο ίδιο επίπεδο είναι το δωμάτιο πλυντηρίου με ντουλάπα και το λεβητοστάσιο με το boiler. Το σπίτι διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση και κλιματισμό.
Γενικά είναι ένα υπέροχο σπίτι για οικογένεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σαν μόνιμη κατοικία λόγω της κοντινής απόστασης με την πόλη και τις ευκολίες που προσφέρει (μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο) είτε σαν επενδυτικό ακίνητο στον τουρισμό καθώς απέχει 2 λεπτά από το τουριστικό θέρετρο του Κοντοκαλίου που διαθέτει όλων των ειδών τα καταστήματα, super markets, εστιατόρια, ψαροταβέρνες, μπαράκια, ΑΤΜ, το Νοσοκομείο και τη μαρίνα των Γουβιών.
Κοντόκαλι 480 τ.μ ,Ισόγειο , 12 δωμάτια ,3 επίπεδο/α ,7 Υ/Δ ,6 μπάνιο/α , 1 WC , 5 parking , 2005έτος κατασκευής , χαρακτηριστικά: Ασανσέρ, Πόρτα Ασφαλείας, Αποθήκη, Τζάκι, Σοφίτα, Τζακούζι, Internet, Εσωτερική Σκάλα, Διπλά Τζάμια, Σίτες, Βεράντες, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Χωρίς Κοινόχρηστα, Επενδυτικό, Πολυτελές, Προσόψεως, Εσωτερικό, Γωνιακό, Ενδοδαπέδια, Κλιματισμός, Boiler, Γήπεδο, Δέντρα, Πισίνα, Κήπος, Εξοχική Κατοικία, Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση, Αυτόνομη - Πετρέλαιο 1 τζάκι/α , θέα :Απεριόριστη ,  τιμή: 3.100.000€, Τηλ: 2661035091 , Κιν: 6946330880
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1297788 - 10/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
480 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 3.100.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή