Μονοκατοικία βίλα Κέντρο, Κέντρο, Πλατανιάς

ΠλατανιάςΚέντρο
  • € 620.000
  • 5+
  • 227
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Ένα εξαιρετικό επενδυτικό ακίνητο 227τμ με απεριόριστη θέα θάλασσα και ύπαιθρο στην καρδιά του τουρισμού του νομού Χανίων ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ
Το ακίνητο είναι σε άριστη κατάσταση και αποτελείται από δυο αυτόνομες μεζονέτες 114τμ και 113τμ, 4 επιπέδων, με πισίνα, μεγάλες βεράντες και μπαλκόνια.
Είναι πλήρως επιπλωμένο με έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα ηλεκτρικά είδη.
Το ισόγειο της κάθε μεζονέτας αποτελείται από 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, 1 WC και μεγάλη βεράντα από την οποία τα σκαλοπάτια οδηγούν στον κάτω όροφο όπου βρίσκεται ο χώρος της πισίνας.
Στον 1ο όροφο βρίσκεται ένα υπνοδωμάτιο με μεγάλο μπάνιο και βεράντα και στον 2ο όροφο υπάρχει ένα επιπλέον ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με 1 WC και μπαλκόνι.
Δύναται να μεταμορφωθεί εύκολα σε μια ενιαία βίλα.
Συνολικό εμβαδόν οικοπέδου - 160τμ.
Επιπλέον χαρακτηριστικά: Κλιματιστικά σε κάθε χώρο, Ενεργειακό τζάκι, Ηλιακός, Εντοιχιζόμενες ντουλάπες, Κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, Εσωτερικές σκάλες, Δάπεδα πλακάκι.
Το κτίσμα είναι πέτρινο και έχει ανασκευαστεί πλήρως το 2000 από πότε και λειτουργεί ως τουριστικό κατάλυμα με άριστες κριτικές και υψηλές αποδόσεις. Συντηρείται επαρκώς εξωτερικά και εσωτερικά κάθε έτος και διαθέτει δυνατότητα και όλες τις υποδομές για να λειτουργήσει και το χειμώνα.
Στον εσωτερικό σχεδιασμό των χώρων διαβίωσης εκδηλώνεται ο ισπανικός χαρακτήρας του ακινήτου, ο οποίος αντικατοπτρίζεται στις λεπτομέρειες και τα διακοσμητικά στοιχεία από φυσικά υλικά - ξύλο, πέτρα, γυαλί, μέταλλο, τα οποία συνδυάζουν επιδέξια την απλότητα και την πολυτέλεια, δίνουν μια αίσθηση διακοπών, ζεστασιάς, άνεσης και ενότητας με τη φύση. Τα μεγάλα παράθυρα με καμάρες πλημμυρίζουν όλους τους χώρους με φυσικό φως.

Οι τοίχοι και οι οροφές των δωματίων είναι διακοσμημένοι με ορατά ξύλινα δοκάρια, διακοσμητικά πλακάκια, πίνακες ζωγραφικής και καθρέφτες με μοντέρνα σχεδιαστική κατεύθυνση. Η επίπλωση του εσωτερικού εκπέμπει ενέργεια και θετικότητα, ελκύει και μαγεύει.

Το ακίνητο είναι χτισμένο πάνω στη κορυφή του λόφου στο πιο φημισμένο θέρετρο
της Δυτικής Κρήτης προσφέροντας μια μοναδική απεριόριστη θέα θάλασσα. Σε απόσταση μικρότερη των 500μ βρίσκονται αμέτρητα εμπορικά καταστήματα, μίνι μάρκετ, φαρμακεία, τράπεζες, παιδότοποι, σχολεία, εστιατόρια, beach bars, club, ξενοδοχεία, γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια με όμορφους ανθισμένους κήπους τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Τα κρυστάλλινα νερά και οι αμμώδεις παραλίες της περιοχής θεωρούνται από τις καλύτερες στην Ελλάδα.
Απόσταση από: τη Θάλασσα – 650μ, το κέντρο των Χανίων - 11,3χλμ, Αεροδρόμιο – 24,9χλμ.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2544 - 24/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
227 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 620.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1950
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή