Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Λεύκτρος240 24
  • € 150.000
  • 2.812
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2024
Περιγραφή
ΠΩΛΗΣΗ Ή ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ

Η Στούπα, γνωστή σαν ένα από τα πιο όμορφα παραθαλάσσια χωριά της Μεσσηνιακής Μάνης, βρίσκεται 50 χιλιόμετρα ανατολικά από την πόλη της Καλαμάτας και ανήκει στο Δήμο Λεύκτρου.

Από τη Στούπα και με κατεύθυνση Βόρεια, υπάρχει δρόμος που οδηγεί στο Νεοχώρι, ένα ήσυχο χωρίο γεμάτο πέτρινα κτίσματα. Με πρόσοψη 12 μέτρων σε αυτόν, μόλις 720 μέτρα αφού έχουμε αφήσει το κεντρικό δρόμο Καλαμάτας/Αρεόπολης, βρίσκεται ένα μοναδικό οικόπεδο προς πώληση, 2.812 τετραγωνικών μέτρων. Υπάρχει μελέτη και έχει εκδοθεί προέγκριση άδειας οικοδομής 186 τετραγωνικών μέτρων οικίας.

Το οικόπεδο έχει περίπλοκο σχήμα, πρακτικό όμως για την κατασκευή μελλοντικής κατοικίας. Ακριβώς δίπλα του βρίσκονται ξενοδοχεία και σπίτια προς ενοικίαση, καθιστώντας το ιδανικό για τουριστική επένδυση. Παρόλα αυτά είναι γεμάτο ελαιόδεντρα και έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι μέσα στη φύση!

Οι ιδιοκτήτες έχουν εκφράσει επίσης την διάθεσή τους να πουλήσουν το οικόπεδο ή να το δώσουν με αντιπαροχή.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, η περιοχή της Στούπας και του Νεοχωρίου σφύζει από κόσμο και ζωντάνια. Η ποικιλομορφία του τοπίου συνδυάζει βουνό και θάλασσα σε τέλεια αρμονία . Ο Ταΰγετος, η παραδοσιακή μανιάτικη αρχιτεκτονική, τα λιμανάκια, οι γραφικές εκκλησίες, οι σπηλιές, τα διπλανά παραδοσιακά χωριά και οι εκπληκτικές παραλίες δημιουργούν ένα πανέμορφο σκηνικό που μαγεύει κάθε επισκέπτη.
Η Στούπα διαθέτει έναν υπέροχο, πρακτικό ποδηματόδρομο, που καταλήγει στο παραθαλάσσιο χωρίο του Αγίου Νικολάου. Και τα τρία χωριά παρουσιάζουν μία ολοένα αναπτυσσόμενη τουριστική υποδομή. Εδώ θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα από ξενοδοχεία, ξενώνες και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Στους δρόμους των παραπάνω χωριών υπάρχουν πολλές καφετέριες, οι οποίες το βράδυ μετατρέπονται σε μπαράκια.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
30 00 198
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
2.812 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 150.000
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή