Δυάρι νέο, πρώτος όροφος, Κέντρο, Ανάβυσσος

Ανάβυσσος
  • € 350.000
  • 2
  • 90
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται στην Ανάβυσσο -Σαρωνίδα διαμέρισμα 90τμ με 60τμ βεράντα. Όλο το κτίριο από το γκαράζ ως το διαμερίσματα έχει κάλυψη από σύστημα συναγερμού. Είναι σε ένα από τα καλύτερα σημεία της Αθηναϊκής ριβιέρας με υπέροχη και απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα, προς Ανάβυσσο, Σαρωνίδα μέχρι Αίγινα. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και το λιμάνι του Λαυρίου, το οποίο ενδείκνυται για "αποδράσεις" σε νησιά του Αργοσαρωνικού και των Κυκλάδων. Προσφέρει τη δυνατότητα ταχείας πρόσβασης στην Αττική οδό με κατεύθυνση είτε προς το Αεροδρόμιο είτε προς το Κέντρο της Αθήνας.

Η γειτονιά προσφέρει ανέσεις για κάθε ηλικιακή ομάδα, εναρμονίζοντας ευκολίες του σύγχρονου τρόπου ζωής με στοιχεία παραδοσιακού χαρακτήρα. Στη περιοχή υπάρχουν κομμωτήριο και πρότυπο κέντρο φυσικοθεραπείας. Σε απόσταση 100 μέτρων βρίσκεται πρότυπο νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο. Επιπλέον, το διαμέρισμα απέχει 150 μέτρα από τον καλύτερο και ομορφότερο πολυχώρο αναψυχής για μικρούς και μεγάλους Anima Club (με γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου, tennis club, beach volley, παιδότοπο, καφέ, εστιατόριο, πισίνα, κέντρο εκδηλώσεων). Στη γειτονιά υπάρχει μεγάλο γυμναστήριο, καφετέριες, ταβέρνα, φαρμακείο, καθώς και ο Ιερός Ναός της Αγίας Κυριακής.

Είναι στον 1ο όροφο διώροφης πολυκατοικίας εξαιρετικής κατασκευής. Το σχεδιασμό έχει επιμεληθεί έμπειρο, και ευρέως αναγνωρισμένο αρχιτεκτονικό γραφείο. Διαθέτει υπόγειο χώρο στάθμευσης και αποθήκη. Έχει φανταστική θέα θάλασσα. Δίνεται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο, με πολύ ποιοτικά υλικά και premium κατασκευή. Τα ηλεκτρικά είναι όλα Α+.

Το διαμέρισμα έχει τις πιο υψηλές προδιαγραφές άνεσης, πολυτέλειας και ευκολιών για μόνιμη κατοικία, ενώ παράλληλα αποτελεί ιδανική ευκαιρία για επένδυση, καθώς μπορεί να αξιοποιηθεί για βραχυχρόνια εκμίσθωση για την χρονική περίοδο Απριλίου - Οκτωβρίου κατ' ελάχιστο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4265815 - 30/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2015
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή