Duplex Αεροπορίας 26, Καλύβια Παραλίας 19010, Λαγονήσι, Καλύβια Θορικού

Καλύβια ΘορικούΑεροπορίας 26, Καλύβια Παραλίας 19010
  • € 700.000
  • 5+
  • 210
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Πωλείται εξαιρετική μεζονέτα στην Γαλάζια Ακτή που απέχει μόλις 2km από την παραλιακή ζώνη της Αθηναϊκής Ριβιέρας στο ύψος του Λαγονησίου. Η πολυτελής και με μοντέρνο σχεδιασμό μονοκατοικία στα Νότια βρίσκεται σε εξαιρετικά ήσυχη τοποθεσία , ταυτόχρονα όμως σε απόσταση αναπνοής από τα εμπορικά κέντρα της περιοχής για την εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών .
Πρόκειται για μια ανεξάρτητη κατοικία τριών επιπέδων συνολικής επιφάνειας 210 τ.μ. Το ισόγειο απαρτίζεται από άνετο σαλόνι με ενεργειακό τζάκι pellet , μοντέρνα κουζίνα , καθιστικό , μπάνιο και 1 υπνοδωμάτιο. Στο 1ο όροφο υπάρχουν επιπλέον τρία υπνοδωμάτια και το 2ο μπάνιο του σπιτιού καθώς και η κυρίως είσοδο της κατοικίας Στον 2ο όροφο υπάρχει η 2η κουζίνα του σπιτιού , το 2ο τζάκι καθώς και το κυρίως σαλόνι του σπιτιού .Η κατοικία λούζεται από φυσικό φως και προσφέρει φυσικά υπέροχη θέα σε βουνό και θάλασσα . Η βεράντα του 2ου ορόφου διαθέτει βιοκλιματική πέργκολα σκίασης με ηλεκτρικό χειρισμό προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας για όλες τις ώρες της ημέρας.
Στους βοηθητικούς χώρους ενδεικτικά αναφέρω στεγασμένο BBQ , αποθήκη , λεβητοστάσιο και στεγασμένη εσωτερική θέση στάθμευσης .Η εξαιρετική επιλογή των υλικών , τα γήινα χρώματα , η πολυτέλεια και οι παροχές δημιουργούν ιδανικές συνθήκες μόνιμης κατοικίας με αγαπημένες συνήθειες που αλλάζουν την ζωή προς το καλύτερο.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
FS-220-270323 - 18/07/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
210 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 700.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή