Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΑλόννησοςΑλόννησος - Ρουσούμ
  • € 300.000
  • 396
  • 3+
Περιγραφή
Σύμβουλος Ακινήτων Χριστόπουλος Νικόλαος.

Διατίθεται προς πώληση κατά αποκλειστικότητα κτίριο δύο επιπέδων με ενοικιαζόμενα δωμάτια, συνολικού εμβαδού 396 τ.μ., σε οικόπεδο 766τ.μ., στην Αλόννησο. Πρόκειται για ακίνητο προσόψεως, φωτεινό και σε πολύ καλή κατάσταση. Κατασκευάστηκε το έτος 1983.

Το ισόγειο 198τ.μ., αποτελείται από 2 καταστήματα 87τμ και 82τμ αντίστοιχα και ένα διαμορφωμένο δωμάτιο με μπάνιο. Ανεβαίνοντας στα 198τ.μ. του 1ου ορόφου συναντάμε 10 δωμάτια τα οποία διαθέτουν το δικό τους μπάνιο.

Τα δάπεδά του είναι από πλακάκια, τα κουφώματα είναι ξύλινα και διαθέτει 3 ηλιακά πανελ. To κτίριο έιναι νοτιοδυτικού προσανατολισμού και η πρόσβαση γίνεται μέσω ασφάλτου, ενώ διαθέτει μια πυλωτή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γκαραζ. Το υπόλοιπο οικόπεδο μπορεί να διατεθεί για θέσεις παρκινγκ. Βρίσκεται μόλις 50μ από τη θάλασσα, κοντά σε εστιατόρια, στην τοπική αγορά και το λιμάνι του Πατητηριού. Απέχει μόλις 2χλμ. από τη Χώρα Αλοννήσου, 600μ. από το λιμάνι στο Πατητήρι και 51χλμ. από το αεροδρόμιο της Σκιάθου.

Αποτελεί ιδανική επενδυτική επιλογή για επαγγελματική αξιοποίηση του χώρου στο πανέμορφο νησί των Σποράδων. Μπορεί να λειτουργήσει άνετα και ως ξενοδοχείο.

Το καταπράσινο νησί της Αλοννήσου είναι ένας από τους 10 «κρυμμένους» ελληνικούς προορισμούς διακοπών σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Telegraph», είναι ένα μοναδικό μέρος που ξεχωρίζει για την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του. Φημίζεται για τις όμορφες παραλίες της, το απέραντο πράσινο, το μοναδικό θαλάσσιο πάρκο, το σπίτι της φώκιας «monachus-monachus» και για το πρώτο υποθαλάσσιο μουσείο στην Ελλάδα, τον «Παρθενώνα των Ναυαγίων».
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1530486 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
396 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1983
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή