Διαμέρισμα Palaia Ethniki Odos Rethymnou-Chanion, Kalyves 73003, Καλύβες, Αρμενοί

ΑρμενοίPalaia Ethniki Odos Rethymnou-Chanion, Kalyves 73003
  • € 325.000
  • 72
Περιγραφή
Το έργο αποτελείται από 19 διαμερίσματα 1 ή 2 υπνοδωματίων και συνδυάζει ένα μοντέρνο, μινιμαλιστικό στυλ με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Κρήτης και την εργονομία τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους.

Αυτό το νέο συγκρότημα διαμερισμάτων βρίσκεται στο όμορφο παραθαλάσσιο χωριό Καλύβες, στην επαρχία Αποκορώνου των Χανίων. Οι Καλύβες απέχουν μόλις 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από τα Χανιά και το έργο βρίσκεται σε απόσταση 5-10 λεπτών με τα πόδια από τις εγκαταστάσεις των Καλυβών, συνδυάζοντας την άνεση με την ιδιωτικότητα. Διαθέτει όμορφο και ήσυχο περιβάλλον, ενώ παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και τις υποδομές μιας μεγάλης πόλης όπως τα Χανιά.

Το έργο προσφέρει την ασφάλεια ενός συγκροτήματος κατοικιών με μεγάλους και άνετους κοινόχρηστους χώρους, δίνοντας την ευκαιρία για κοινωνικοποίηση και συμμετοχή σε διάφορες δραστηριότητες. Ταυτόχρονα, μπορεί να προσφέρει την ιδιωτικότητα ή ακόμη και τη μοναξιά που απαιτείται για χαλάρωση και αναγέννηση. Η ιδιωτικότητα επιτυγχάνεται καθώς οι κατοικίες είναι χτισμένες σε διαφορετικά επίπεδα, με προστατευμένη θέα και ιδιωτικούς κήπους.

Συν τοις άλλοις, το προαιρετικό χαρακτηριστικό ενός ιδιωτικού τζακούζι μπορεί να ενισχύσει την εμπειρία σας με στιγμές χαλάρωσης στο νερό, ενώ απολαμβάνετε μια υπέροχη θέα από την ιδιωτικότητα του μπαλκονιού ή του κήπου σας.

Οι κοινόχρηστοι χώροι προσφέρουν μοναδική θέα στο κρητικό τοπίο, τα πολυάριθμα βουνά, τον κόλπο της Σούδας και το Αιγαίο Πέλαγος. Η πισίνα υπερχείλισης, οι χαρακτηριστικές κουρτίνες της σκάλας και ο ιδιαίτερος φωτισμός συμβάλλουν σε αυτό το χαλαρωτικό περιβάλλον, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Τα διαμερίσματα έχουν σχεδιαστεί για διαμονή όλο το χρόνο. Αυτό καθίσταται εφικτό χάρη στο σύστημα θέρμανσης και ψύξης VRF, καθώς και στην εξαιρετική μόνωση (τοίχοι, οροφή, κουφώματα αλουμινίου), που παρέχεται από τα ποιοτικά υλικά που έχουν επιλεγεί προσεκτικά για όλα τα διαμερίσματα. Το σύστημα συναγερμού και η πόρτα εισόδου από αλουμίνιο ασφαλείας σας επιτρέπουν να αισθάνεστε πιο ασφαλείς κατά τη διάρκεια της διαμονής ή της απουσίας σας. Ο προεγκατεστημένος ηλιακός θερμοσίφωνας παρέχει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ παρέχει ζεστό νερό όλο το 24ωρο. Επιπλέον, η εγκατάσταση "έξυπνου" σπιτιού μπορεί να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη, επιτρέποντας την απομακρυσμένη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του συναγερμού, του συστήματος ψύξης/θέρμανσης (VRF), του φωτισμού και του λέβητα.

Ειδικά χαρακτηριστικά που έχουν εγκατασταθεί για την αισθητική σας απόλαυση:

-Ομοιόμορφο δάπεδο από πέτρα Βράτσα σε σαλόνια, κουζίνες, μπαλκόνια και λότζια.
-Ημιμασίφ ξύλινο δάπεδο στα υπνοδωμάτια και τους διαδρόμους.
-Εξοπλισμένες ντουλάπες κρεβατοκάμαρας σε χρώμα υπόλευκο, λακαρισμένο.

Οι κοινόχρηστοι χώροι προσφέρουν μοναδική θέα στο κρητικό τοπίο, τα πολυάριθμα βουνά, τον κόλπο της Σούδας και το Αιγαίο Πέλαγος. Η πισίνα υπερχείλισης, οι χαρακτηριστικές κουρτίνες της σκάλας και ο ιδιαίτερος φωτισμός συμβάλλουν σε αυτό το χαλαρωτικό περιβάλλον, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
CAV-127019 - 20/04/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
72 m²
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 325.000
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή