Τριάρι Palaia Ethniki Odos Chanion-Kissamou, Maleme 73014, Μάλεμε, Πλατανιάς

ΠλατανιάςPalaia Ethniki Odos Chanion-Kissamou, Maleme 73014
  • € 299.000
  • 4
  • 130
  • 2
Περιγραφή
Πολυτελές διαμέρισμα/ βίλα 3 υπνοδωματίων προς πώληση στο Μάλεμε

Το διαμέρισμα έχει κατασκευαστεί με τις υψηλότερες προδιαγραφές και περιλαμβάνει ιδιωτικό οικόπεδο καθώς και χώρο στάθμευσης και πολλά άλλα!

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ:

Το διαμέρισμα αποτελείται από δύο ορόφους, ο καθένας από τους οποίους περιλαμβάνει ένα ενιαίο σαλόνι/πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα ή χώρο κουζίνας, ένα μπάνιο και υπνοδωμάτια. Αυτό παρέχει την ευελιξία να διαχωριστεί σε δύο διαφορετικά διαμερίσματα, καθώς κάθε όροφος διαθέτει επίσης τη δική του ιδιωτική είσοδο.

Μπαίνοντας από τον τελευταίο όροφο, μπαίνετε σε ένα ευρύχωρο σαλόνι/κουζίνα που διαθέτει επίσης τραπεζαρία.

Στα δεξιά της κύριας εισόδου βρίσκεται η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, η οποία περιλαμβάνει ψυγείο/καταψύκτη από ανοξείδωτο χάλυβα και εντοιχισμένο φούρνο και εστίες, καθώς και ανοιχτόχρωμα ξύλινα ντουλάπια με έναν ενιαίο νεροχύτη.

Από τον χώρο του καθιστικού, μεγάλες συρόμενες πόρτες ανοίγουν σε μια υπέροχη σκεπαστή βεράντα με καθιστικό με θέα την εκπληκτική πισίνα και τους κήπους αυτής της μοναδικής ανάπτυξης. Πιο μακριά από τη βεράντα υπάρχει μια ιδιωτική περιοχή γκαζόν που απολαμβάνει τον ήλιο για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, καθώς και πέτρινα σκαλοπάτια που οδηγούν σε παρτέρια και πιο μέσα στην ανάπτυξη.

Μια πολύ φωτεινή, ευρύχωρη κύρια κρεβατοκάμαρα με εντοιχισμένες ντουλάπες βρίσκεται δίπλα στο πλήρως πλακάκι μπάνιο με μπανιέρα.

Ξύλινες σκάλες οδηγούν στο διαμέρισμα του κάτω ορόφου, το οποίο έχει μετατραπεί σε μια δεύτερη, αυτόνομη μονάδα. Ένας αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σκάλα περιέχει το πλυντήριο ρούχων.

Αυτή η μονάδα αποτελείται από ένα πολύ ευρύχωρο καθιστικό, δύο διπλά υπνοδωμάτια και ένα πλήρως πλακοστρωμένο μπάνιο με ντους.

Δίπλα στην κύρια είσοδο αυτού του ορόφου, ο χώρος έχει σωληνώσεις για τη μελλοντική εγκατάσταση μιας ακόμη κουζίνας. Προς το παρόν, χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ:

Το ακίνητο επωφελείται από κάποιο ιδιωτικό οικόπεδο μέσα στο μεγάλο συγκρότημα, αρκετά μεγάλο για να μπορείτε να τοποθετήσετε μερικές ξαπλώστρες στο γκαζόν ή να τοποθετήσετε ένα τραπέζι και καρέκλες.

Η μοναδική ανάπτυξη εμφανίζει ένα περίπλοκο μείγμα σχεδιασμού, άνεσης και κατασκευής, εμπνευσμένο από την πραγματική ουσία της μεσογειακής ζωής. Προσφέρει εξαίσιους κήπους που ενισχύονται από μια μεγάλη, κοινή πισίνα με ένα απαλό ρυάκι που διατρέχει ολόκληρο το έργο με θέα τη θάλασσα.

Πλακόστρωτα μονοπάτια οδηγούν στο εσωτερικό της ανάπτυξης, είτε γύρω από τον χώρο της πισίνας είτε γύρω από τον χώρο στάθμευσης.

Η ΠΕΡΙΟΧΗ:

Πύργος Ψηλονέρου συνορεύει με το διάσημο χωριό Μάλεμε, το οποίο είναι ένα μεγάλο χωριό όπου όλες οι απαραίτητες ανέσεις μπορούν να βρεθούν όλο το χρόνο, όπως κρεοπωλείο, καφετέριες, ταβέρνες, σούπερ μάρκετ, φαρμακείο και τοπικές συγκοινωνίες.

Η πολύ ήσυχη παραλία του Πύργου Ψηλονέρου είναι το ιδανικό σημείο για τους λάτρεις της ησυχίας, ενώ το παραλιακό θέρετρο του Πλατανιά, με τα πολυάριθμα καταστήματα/μπαρ/καφετέριες/εστιατόρια, απέχει μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ZIC-127650 - 03/08/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
130 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 299.000
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή