Μονοκατοικία βίλα Γλώσσα, Γλώσσα, Σκόπελος

ΣκόπελοςΓλώσσα
  • € 274.400
  • 3
  • 150
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1506 - Σκόπελος Γλώσσα ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη βίλα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 150 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2011 και διαθέτει θέα σε θάλασσα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, πισίνα, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 4000 μέτρα - Τιμή: 274.400 € ΒΙΛΛΕΣ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
Κτισμένες στην κορφή του λόφου, ανάμεσα σε πεύκα και ελιές, μόνο πέντε χιλιόμετρα μακριά από το παραδοσιακό χωριό της Γλώσσας με θέα που κόβει την ανάσα και με τη δική της ιδιωτική πισίνα η κάθε μία , δύο βίλλες πολυτελείας πουλιούνται. Η θέα είναι πραγματικά θαυμάσια. Μπορεί κανείς να δει τις παραλίες της βόρειας πλευράς της Σκοπέλου, τα νησιά της Αλοννήσου, την Εύβοια και τα καταπράσινα πευκοδάση του νησιού της Σκοπέλου , τόσο μακριά όσο φθάνει το μάτι.
Το κτήμα είναι πάνω από 4.000 τ.μ. και κάθε βίλλα είναι αυτόνομη με δική της πισίνα και επιφάνεια 150 τ.μ. περίπου η κάθε μία, ως εξής:
1.Επάνω όροφος- δύο υπνοδωμάτια, λουτρό με Jacuzzi, βεράντα.
2.Ισόγειο- καθιστικό με τζάκι και κουζίνα σε ενιαίο χώρο, λουτρό με ντουζιέρα και βεράντα.
3.Υπόγειο υπερυψωμένο κατά 1,50 τ.μ. πάνω από το έδαφος, κατοικήσιμο
με λουτρό με ντουζιέρα και δυνατότητα μικρής κουζίνας. Από το υπόγειο η θέα είναι επίσης καταπληκτική και έχει ανεξάρτητη είσοδο από την βεράντα, έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενηθεί ένα φιλικό ζευγάρι.
Οι δύο βίλλες δεν είναι επιπλωμένες. Υπάρχει εγκατάσταση για air condition και εγκατάσταση σωληνώσεων για σύστημα κεντρικής θέρμανσης με λεβητοστάσια, χωρίς όμως λέβητες , κυκλοφορητές, δοχεία διαστολής , σώματα κ.λπ.
Οι βίλλες απέχουν 4 χιλιόμετρα από την περίφημη παραλία της Περιβολιού στη βόρεια παραλία της Σκοπέλου και 5 χιλιόμετρα από το γραφικό χωριό της
Γλώσσας.
Πολυτέλεια, θαυμάσια θέα, ηρεμία μυαλού , απόλυτος ιδιωτικός χώρος θα σας κάνουν να μη θέλετε ποτέ να φύγετε από το μέρος αυτό.
Η Τιμή αφορά την κάθε Βίλλα ξεχωριστά.
ΖΙΩΓΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1506 - 19/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 274.400
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή