Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΔαφνούσεςΑγία Αικατερίνη
  • € 3.250.000
  • 5.300
Περιγραφή

Αναζητάτε μια κορυφαία επενδυτική ευκαιρία στην Ελλάδα; Αυτό το ημιτελές ξενοδοχείο βρίσκεται στον γραφικό δήμο Δαφνουσίων, στην εκπληκτική παραθαλάσσια περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδος. Αυτή η ιδιοκτησία είναι ιδανική για όσους αναζητούν μια προνομιακή τοποθεσία για να αναπτύξουν ένα ξενοδοχείο ή συγκρότημα διαμερισμάτων.

Το κτίριο καλύπτει μια εντυπωσιακή έκταση 5.600 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται σε ένα μεγάλο οικόπεδο 13 στρεμμάτων. Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς πάνω στη θάλασσα, προσφέροντας εκπληκτική θέα στα κρυστάλλινα καταγάλανα νερά. Βρίσκεται σε μια ασυναγώνιστη τοποθεσία, ακριβώς απέναντι από τα περίφημα Λιχαδονήσια, ένα σύμπλεγμα μικρών νησιών που είναι ιδανικά για κολύμπι και καταδύσεις.

Το κτίριο μπορεί να μετατραπεί σε δωμάτια ή διαμερίσματα, ενώ διαθέτει επίσης δύο ανεξάρτητες μεζονέτες 220 τετραγωνικών μέτρων και 70 τετραγωνικών μέτρων εντός του χώρου. Το ακίνητο συνοδεύεται από ανανεωμένη άδεια μέχρι την ολοκλήρωση, που σημαίνει ότι ο νέος ιδιοκτήτης μπορεί να συνεχίσει την κατασκευή και να ολοκληρώσει το έργο χωρίς προβλήματα.

Αλλά αυτό δεν είναι μόνο - το ακίνητο έχει επίσης έγκριση για μια μαρίνα που μπορεί να φιλοξενήσει 60 έως 120 σκάφη. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει ιδιοκτήτες σκαφών και λάτρεις, καθιστώντας το ξενοδοχείο ιδανικό προορισμό για όσους αγαπούν την ιστιοπλοΐα.

Συνολικά, αυτό το ξενοδοχείο είναι μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να επενδύσουν σε μια προνομιακή τοποθεσία στην Ελλάδα. Η εκπληκτική θέα, η ασυναγώνιστη τοποθεσία και η έγκριση για μαρίνα το καθιστούν ιδανικό προορισμό για τουρίστες και ιδιοκτήτες σκαφών. Μην χάσετε αυτήν την απίστευτη ευκαιρία - επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα!

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Η θέση του ακινήτου στο χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση του παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.
Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε το site μας www.dom-realestate.gr

Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
64774 - 01/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
5.300 m²
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
Έξοδα
τιμή
€ 3.250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή