Duplex τρικλινο, Παρέλι, Κέρκυρα

ΚέρκυραΤΡΙΚΛΙΝΟ
  • € 900.000
  • 5+
  • 585
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλούνται στην περιοχή του Τρίκλινου 2 εφαπτόμενες μονοκατοικίες 230μ2 με 60μ2 γκαράζ η κάθε μια σε οικόπεδο 640μ2. Το κάθε ακίνητο εκτείνεται σε τρία επίπεδα.
Στο ισόγειο θα δούμε το άνετο καθιστικό με την τραπεζαρία και το μπάνιο, ανεβαίνοντας την εσωτερική μαρμάρινη σκάλα θα δούμε δύο υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και το μπάνιο , συνεχίζοντας στο τρίτο επίπεδο (ψηλή σοφίτα )θα δούμε τρία υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και λουτρό.
Η κάθε μονοκατοικία διαθέτει ατομική θέρμανση πετρελαίου, τζάκι, κλιματισμό σε κάθε χώρο, παράθυρα αλουμινίου, με διπλά τζάμια, για καλή μόνωση σήτες, μεγάλες βεράντες ,κήπο, κλειστό γκαράζ ,που συνδέεται και εσωτερικά με τη μεζονέτα και parking.
οι μεζονέτες συνδέονται μεταξύ τους στο επίπεδο του γκαράζ, με ένα διαμέρισμα ανεξάρτητο τριάρι 65μ2, αποτελούμενο από δύο υπνοδωμάτια, καθιστικό κουζίνα ενιαίος χώρος και λουτρό, ιδανικό για φιλοξενούμενους ή οποιαδήποτε άλλη χρήση ζητηθεί.
Ο εξωτερικός χώρος των ακινήτων, είναι περιφραγμένος και στρωμένος με πέτρινες πλάκες. Οι μεζονέτες είναι κατασκευής του 2010 με ωραία αρχιτεκτονική .
Είναι μια καλή επενδυτική πρόταση ή χρήση μόνιμης κατοικίας καθώς βρίσκεται μόλις 4 χιλιόμετρα από το κέντρο της Κέρκυρας.
Η τιμή πώλησης είναι στις 900.000€

Δεν μπορεί να πουληθεί ξεχωριστά BBQ, απόσταση από θάλασσα 3000μ., αριθμός θέσεων στάθμευσης 4, βεράντα, δάπεδα πλακάκι-ξύλο, Διεύθυνση ΤΡΙΚΛΙΝΟ, εμβαδόν οικοπέδου 640, Εμφάνιση Διεύθυνσης TRIKLINO, ενεργειακή κλάση Γ, θέα ορίζοντας, κουφώματα αλουμινίου, Τ.Κ. 49132, τύπος γκαράζ κλειστό γκαράζ, υλικα εξωτερικου χωρου αυλή, φωτεινό
Για περισσότερα ακίνητα από την εταιρία μας, επισκεφθείτε μας στο site μας www.corfuestatemanagement.gr ή καλέστε μας στο 26610-21101
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
C-6783 - 03/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
585 m²
δωμάτια
5+ (11 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή