Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Αρκάδι
  • € 1.199.000
  • 680
Περιγραφή
Κωδ: 9194 - Κρήτη - περιοχή Πηγιανός Κάμπος . Πωλείται Κτίριο - Συγκρότημα Διαμερισμάτων / Επιχείρηση σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Κρήτης , τον Πηγιανό Κάμπο Ρεθύμνου. Σε ιδιαίτερα τουριστική περιοχή , πολύ κοντά στην πόλη του Ρεθύμνου! Μία πολυτελής κατασκευή 680m² σε συνολικής έκτασης οικόπεδο 1700m².
Κατασκευάστηκε το 1990 και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και το βίντεο πρόκειται για ακίνητο με ιδιαίτερη ομορφιά. Με πολλές Θέσεις πάρκινγκ, αποθήκη, όμορφο κήπο και γκαράζ. Αυτόνομη θέρμανση A/C. ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΗ ΘΈΑ 360°.
Είναι χτισμένο σε κομβικό σημείο.
Αποτελείται από:
α) ισόγειο 380m² και περιλαμβάνει δύο καταστήματα που λειτουργούν σεζόν προς το παρών και ένα διαμέρισμα και
β) πρώτο όροφο 300m² με 6 κατοικίες ( γκαρσονιέρες και δυάρια). Όλες οι οικίες αποτελούνται από πλήρως λειτουργική κουζίνα και καθιστικό για μια χαλαρή και άνετη ατμόσφαιρα.
Όλοι οι χώροι οδηγούν στον μεγάλο κήπο με υπέροχη θέα.
Πρόκειται για ένα αυτόνομο κτίριο. Είναι ένα συγκρότημα 6 μοντέρνων και επιπλωμένων διαμερισμάτων με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μεγάλη βεράντα.

Έχει πρόσοψη 26 μέτρα σε κεντρική οδό της περιοχής και πολλές θέσεις στάθμευσης,
Όλα αυτά το καθιστούν ιδανική επένδυση τόσο για τον επαγγελματία που ενδιαφέρεται για δραστηριότητες που απαιτούν φορτοεκφορτώσεις αλλά και μεγάλο χώρο για στάση και στάθμευση , όσο και για την προοπτική της εύκολης ενοικίασης των καταλυμάτων.

Στο ακίνητο έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά πολύ καλής ποιότητας μιας και προοριζόταν για κύρια οικία των ιδιοκτητών.

Αυτό το οίκημα λόγω της θέσης του σε ένα όμορφο μέρος με απεριόριστη θέα στην θάλασσα αποτελεί αξιόλογη επιλογή για κάποιον που αναζητά μια μόνιμη κατοικία ή εξοχικό αλλά παράλληλα και ένα μόνιμο εισόδημα από ενοικίαση κατοικιών και επαγγελματικής στέγης. Απεριόριστες δυνατότητες προκύπτουν από την εκμετάλλευση του κτηρίου.

Αποστάσεις : 6χλμ από Ρέθυμνο , 5χλμ από Λιμάνι Ρεθύμνου,2χλμ από Σταυρωμένο, 65χλμ από Χανιά, 70χλμ από Ηράκλειο, 6χλμ από Ενετικό Κάστρο Φορτέτζα, 70χλμ από Αεροδρόμιο Χανίων, 55χλμ από Αεροδρόμιο Τυμπακίου, 70χλμ από Αεροδρόμιο Ηρακλείου , 60χλμ από Λιμάνι Σούδας, 50χλμ από Καταφύγιο Άγριας Ζωής Τρίγιοδο.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ με εικονική περιήγηση σαν να είστε εντός του ακινήτου !

Η πινέζα στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση για ευνόητους λόγους. Η διεύθυνση του ακινήτου υπάρχει πιθανότητα να αποκλίνει από την πραγματική. Οι ακριβείς πληροφορίες της τοποθεσίας παρέχονται κατόπιν επιβεβαίωσης της συνάντησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6943931222 ή επισκεφθείτε το site μας www.masteragency.gr χρησιμοποιώντας τον κωδικό 9194.

Tιμή 1.199.000€
Κωδικός: 9194

* Όμορα από το ακίνητο, υπάρχει οικόπεδο 1.180m² το οποίο διατίθεται επίσης προς
πώληση με έξτρα τιμή *

Ο Πηγιανός Κάμπος είναι παραθαλάσσιος οικισμός και παραλία του Δήμου Ρεθύμνης.
Το χωριό είναι ανάμεσα σε οικισμούς ενώ μέσα από αυτό περνάει η ΕΟ90 ή Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.). Η παραλία του, η οποία βρίσκεται περίπου στο μέσο του κόλπου και παλιότερα ήταν τα παραθαλάσσια κτήματά της Πηγής, έχει αναπτυχθεί σε τουριστικό θέρετρο. Έχει αμμώδεις ακτές αλλά και μικρούς κόλπους με βραχάκια ενώ εμφανίζονται θαλάσσιες χελώνες που γεννούν τα αυγά τους.
Στον Πηγιανό Κάμπο ο απαιτητικός επισκέπτης θα βρει όλων των ειδών τα Εστιατόρια, Ταβέρνες, Καφετέριες και Μπαρ για μια ποιοτική και αξέχαστη διασκέδαση. Έχει πάρα πολλές και πανέμορφες παραλίες με βότσαλο και γαλάζια κρυστάλλινα νερά και έτσι αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες του νησιού. Στο οίκημα ο επισκέπτης θα βρει τα πάντα σε απόσταση βολής, φθηνά και οικονομικά, μεγάλα σούπερ μάρκετ, Τράπεζες, εμπορικά καταστήματα, φαρμακεία, ταχυδρομείο, γιατρούς, μέσα μεταφοράς κλπ.

* Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΑΥΤΟΥ *

► WEBSITE: www.masteragency.gr

*Για τα εμβαδά, τα κοινόχρηστα και το έτος κατασκευής δεν έχει γίνει έλεγχος από το γραφείο μας, αναγράφονται με βάσει του ότι δηλώνει ο ιδιοκτήτης σε εμάς.
**Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Με επαγγελματισμό , ταχύτητα και αξιοπιστία , εξασφαλίζουμε υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των επιθυμιών σας στον χώρο της ενοικίασης, της αγοράς , της πώλησης και της γενικής διαχείρισης των ακίνητων.
Εγγύηση για τους πελάτες μας είναι η πολυετή πείρα μας στον χώρο, καθώς και η οργανωμένη και ολοκληρωμένη δουλειά που προσφέρει το γραφείο μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Ακολουθήστε μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και βρείτε εύκολα και γρήγορα το ακίνητο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : www.masteragency.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ :
► WEBSITE : www.masteragency.gr
► E-MAIL : info@masteragency.gr
► ΚΙΝΗΤΟ : 6943 93 1222
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
9194 - 13/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
680 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
12 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.199.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή