Μονοκατοικία βίλα Επ. Οδός 9-Κρανιδίου-Γαλατά, Θερμησία, Ερμιόνη

ΕρμιόνηΕπ. Οδός 9-Κρανιδίου-Γαλατά
  • € 3.000/μήνα
  • 5+
  • 250
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2024
Περιγραφή
Η βίλα Open Sea είναι ένα πολυτελές θέρετρο στην Ερμιονίδα Αργολίδας. Σχεδιάστηκε για να προσφέρει ιδιωτικότητα και απόλυτη χαλάρωση στους επισκέπτες που αναζητούν μια αξέχαστη απόδραση με απολαυστικές παροχές.

Τοποθετημένη στη Θερμησία Ερμιονίδας, έχει ανεμπόδιστη θέα στο όμορφο νησί της Ύδρας και απέχει μια ανάσα από τη γραφική Ερμιόνη, το Πόρτο Χέλι και τις κοσμοπολίτικες Σπέτσες. Όπως μαρτυρά και το όνομα της, βρίσκεται ακριβώς μπροστά στη θάλασσα και η πρόσβαση είναι άμεση σε ιδιωτική παραλία, χωρίς να παρεμβάλλεται κάτι ενδιάμεσα. Σε συνδυασμό με την ιδιωτικότητα που προσφέρει αλλά και με τις αμέτρητες ανέσεις της βίλας, αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό!

Η βίλα βρίσκεται μέσα σε μια έκταση 7 στρεμμάτων, όπου θα βρει κανείς γήπεδο τένις, εγκαταστάσεις barbeque, παιδική χαρά και αμέτρητες γωνιές χαλάρωσης.

Η διάταξη της βίλας είναι τέτοια ώστε να παρέχει πλήρη ιδιωτικότητα ακόμα και ανάμεσα στην ίδια παρέα. Κάθε χώρος έχει τη δική του ξεχωριστή είσοδο και μπορεί να αποτελέσει μια μικρή αυτοτελή κατοικία.

Διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια και 1 wc, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και σαλόνι με συνολική κάλυψη 250 τετραγωνικών μέτρων.

Για όσους λατρεύουν να εξερευνούν τη θάλασσα και τις γύρω παραλίες με το δικό τους σκάφος, υπάρχει μικρή προβλήτα ακριβώς μπροστά για την πρόσδεση σκάφους.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
EK-4374927
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
250 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 3.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης