Γκαρσονιέρα δεύτερος όροφος, Λεπτοκαρυά, Ανατολικος Όλυμπος

Ανατολικος Όλυμπος
  • € 69.900
  • 2
  • 47
  • 1
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Οι κατοικίες είναι κτισμένες σύμφωνα με τη τοπική παραδοσιακή αρχιτεκτονική αλλά με σύγχρονα υλικά και μεθόδους. Είναι κτισμένες σε περίοπτη θέα δίπλα στη θάλασσα μόλις 20 μέτρα. Η θέση του σπιτιού ορίζεται με κριτήρια το σωστό προσανατολισμό, την απρόσκοπτη θέα και την αυξημένη ατομικότητα. Όλες οι κατοικίες κατασκευάζονται με τέτοιες προδιαγραφές ώστε να είναι δυνατή η χρήση τους 12 μήνες το χρόνο. Γενικώς πολύ μεγάλους και άνετους αρμονικούς χώρους. Υπάρχει ένα δωμάτιο μεγάλο με ντουλάπες και ένα μπάνιο. Έχει ένα πολύ μεγάλο μπαλκόνι τετραγωνισμένο το οποίο μπορεί να γίνει άλλο ένα δωμάτιο άνετα. Υπάρχει ξεχωριστά ένα μικρό χώρο για αποθήκη η ότι άλλο θέλετε εσείς να εκμεταλλευτείτε στο υπόγειο Τα παράθυρα πόρτες είναι αλουμινίου με σήτες όλα. Από μέσα πόρτες και ντουλάπες είναι όλα χειροποίητα ξύλινα άριστης κατασκευής. Ρωτήστε μας ότι άλλο θέλετε!!! Από τις καλύτερες επιλογές που έχετε να κάνετε για μια εξοχική κατοικία δίπλα στη θάλασσα. Είναι δίπλα στη θάλασσα σε μια από τις καλύτερες ακτές της Πιερίας.

Απέχει μόλις 800 μέτρα από τον οικοσμό της Λεπτοκαρυάς, 20 χλμ., από την πόλη της Κατερίνης, 5 χλμ., από το πανέμορφο Λιτόχωρο και σε απόσταση αναπνοής από το φημισμένο Πλαταμώνα και το κάστρο του.
Το έργο κατασκευάζεται με σύγχρονες προδιαγραφές, με πλήρη εφαρμογή του Αντισεισμικού Κανονισμού και με μονώσεις τύπου DOW επί του συνόλου της οικοδομής για άριστη μόνωση των κατοικιών, για δροσερά καλοκαίρια και ζεστούς χειμώνες.
Η Λεπτοκαρυά που βρίσκεται στο ΒΑ άκρο της παραλιακής ζώνης και είναι το τρίτο σε πληθυσμό ημιαστικό κέντρο του Ν. Πιερίας.
Η περιοχή ορίζεται από 3 σημαντικούς φυσικούς τόπους, τους ορεινούς όγκους Ολύμπου (μυθική κορυφή «Πάνθεον» 2.917μ.) και Κάτω Ολύμπου, τον Θερμαϊκό κόλπο και το Δέλτα του Πηνειού που σχηματίζεται αμέσως μετά την έξοδο του ποταμού από την κοιλάδα των Τεμπών.
Έχει εύκολη πρόσβαση είτε με αυτοκίνητο, είτε με τρένο, με 2 σταθμούς του ΟΣΕ (Νέων Πόρων και Λεπτοκαρύας).
Ο πληθυσμός του δήμου ανέρχεται σε 9.374 κατοίκους.

Η Λεπτοκαρυά έχει καθαρές παραλίες σε όλο το μήκος του και πλούσια σε βλάστηση δάση. Σε αυτόν δεσπόζει το μυθικό και ψηλότερο βουνό της Ελλάδος, ο Όλυμπος. Επίσης στο δήμο βρίσκεται, πάνω στον άξονα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης, το καλοδιατηρημένο Κάστρο του Πλαταμώνα. Το κάστρο χτίστηκε από τους Ενετούς το 1204 απέναντι από το Νέο Παντελεήμονα, πάνω σε έναν μικρό λόφο, στους πρόποδες του Ολύμπου.
Στον δήμο υπάρχουν τράπεζες, ταχυδρομείο, 2 αστυνομικά τμήματα, γήπεδα ποδοσφαίρου, καθώς και 2 γυμνάσια και ένα λύκειο.

www.goldrealestate.gr , Gold Real Estate Group τηλέφωνο από σταθερό χωρίς χρέωση για όλη την Ελλάδα 8001007744 και σταθερό 2351077744 .Στην ιστοσελίδα μας έχουμε πάνω από 5000 ακίνητα με φωτογραφικό υλικό και κάθε ακίνητο που υπόκεινται στις ανάγκες σας. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/goldrealestate/, για να βλέπετε πρώτοι , όλα τα νέα μας ακίνητα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
611657 - 13/06/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
47 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 69.900
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή