Γκαρσονιέρα Τερψιχόρης, 14, Κέντρο, Βουλιαγμένη

ΒουλιαγμένηΤερψιχόρης, 14
  • € 1.100/μήνα
  • 2
  • 65
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Διαμέρισμα επιπλωμένο 65 τμ., 4ου - 2ου προσόψεως, διαμπερές, με πολύ ωραία θέα στον κόλπο της Βουλιαγμένης. Εξαιρετική θέση, σε προστατευμένη ήσυχη περιοχή και σε απόσταση 200ων μέτρων από τη θάλασσα και από την πλατεία της Βουλιαγμένης.

Κατασκευή πολυκατοικίας 1970 - Διαμέρισμα πλήρως ανακαινισμένο, με πόρτα ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου και σύγχρονη ενεργειακή σόμπα. Διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο, ένα μεγάλο ενιαίο χώρο σαλόνι - κουζίνα και δύο βεράντες (μπροστά και πίσω). Η είσοδος της πολυκατοικίας είναι διπλή - από την οδό Τερψιχόρης ή από την οδό Θάλειας.

Το διαμέρισμα έχει ανακαινιστεί πλήρως προ 10ετίας και ως εκ τούτου διαθέτει νέες ηλεκτρολογικές και υδραυλικές υποδομές. Αν και η πολυκατοικία δε διαθέτει κεντρική θέρμανση, έχει γίνει πρόβλεψη για καλοριφέρ και οι αναμονές έχουν ήδη περαστεί κάτω από το νέο δάπεδο (μοντέρνο πλακάκι μεγάλων διαστάσεων), έτσι ώστε μελλοντικά να μπορεί να γίνει εύκολα σύνδεση με το φυσικό αέριο (δυνατότητα τοποθέτησης εγκατάστασης φυσικού αερίου στην πίσω βεράντα). Αυτή τη στιγμή το διαμέρισμα ψύχεται και θερμαίνεται αυτόνομα με κλιματιστικά, ενώ και η ενεργειακή σόμπα που διαθέτει μπορεί να καλύψει επαρκώς τη θέρμανση ολόκληρου του διαμερίσματος κατά τη διάρκεια του χειμώνα, δημιουργώντας μάλιστα μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4420715 - 28/01/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
65 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 1.100/μήνα
κοινόχρηστα
€ 30/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης