Μονοκατοικία βίλα 250 τμ, Κέντρο, Λιτόχωρο

Λιτόχωρο
  • € 450.000
  • 5+
  • 250
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΑΥΛΗ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ.
Είναι ένα από τα τέλεια καταφύγια στη βόρεια Ελλάδα. Είναι κατασκευή από ιδιώτη. Έχει παντρέψει τη γη του Ολύμπου και είναι κτισμένο το σπίτι πάνω σε πλαγιά, με όλα τα γήινα φαινόμενα όπως φωτιά, νερό και ενεργειακό πεδίο. Υπέροχης μοναδικής αισθητικής. Κατ αρχήν έχει ανεμπόδιστη και εντυπωσιακή θέα. Έχει πολύ μεγάλο χώρο υποδοχής. Σε όλο το οίκημα υπάρχει μια απόλυτη λειτουργικότητα με μια ατμόσφαιρα κομψότητας αλλά και μοναδικότητας .Διαθέτει ιδιαίτερη φυσιογνωμία υψηλών προδιαγραφών .Πολύ καλό προσανατολισμό και ηλιόλουστο καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας, που αλλάζει το χρώμα αλλά και η αίσθηση τοποθεσίας με την αλλαγή της ώρας και του ήλιου, τονίζοντας διαφορετικά μέρη, κάθε στιγμή της ημέρας αλλά και της νύχτας. Το βουνό , η θάλασσα φαίνετε μέσα από τα παράθυρα από όποιο σημείο και να καθίσετε , αλλά και από όλα τα παράθυρα των δωματίων. Ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους ,εξαιρετική ποιότητα υψηλής κατασκευής και διαχρονικής αισθητικής .Ηχεί τρία μικρά επίπεδα για να τη μονοτονία . Πανέμορφο μοναδικό τζάκι. Όμορφη σάλα υποδοχής. Η βεράντα είναι όλη πλακόστρωτη. Αυτόματο πότισμα ,αυτόματος φωτισμός . Μόλις 2500 μέτρα από τη θάλασσα . Πόρτες παράθυρα ανά κλινόμενα διπλής θερμό γέφυρας και της βεράντας μεγάλα. Όλα τα κουφώματα είναι ξύλινα γερμανικά τελευταίας τεχνολογίας. Όλα έχουν σήτες. Η κουζίνα επίσης είναι όλη ξύλινη χειροποίητη. Ο κήπος του έχει σχεδόν από όλα τα είδη δέντρων. Το περιβάλλον του κήπου σε καθηλώνει δημιουργώντας μια αίσθηση μοναδική . Σε χαλαρώνει από όλο το στρες βλέποντας όλο το πράσινο στο μεγαλείο του , με ειδική επεξεργασία στην τοποθεσία των φυτών , να υπάρχει αρμόνια και ροη του φυσικού περιβάλλον, έτσι ώστε το μάτι αλλά και η ψυχή σας να γίνεται ένα με αυτό. Τα φυτά έχουν ταξινομηθεί έτσι ώστε από την ανατολή έως τη δύση το κάθε φυτό να έχει τον ανάλογο ήλιο. Η θέα δε, δε το συζητάμε διότι όλη η Πιερία και ο Θερμαϊκός νομίζεις ότι είναι στα πόδια σου όπως και η Χαλκιδική.
Το σπίτι βρίσκεται σε μια έκταση 2,2 στρεμμάτων.

Η μονοκατοικία εκτάσεως 185 τ.μ., είναι κτισμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει απέραντη θέα προς τον Όλυμπο, προς τα παράλια της Πιερίας και προς το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.
Υπέροχες παραλίες της πλάκας βρίσκονται στην πολύ κοντινή απόσταση των 2,5 χιλιομέτρων από το σπίτι, με εύκολη και άμεση πρόσβαση.

Η κατοικία απέχει μόλις 45 λεπτά από την Θεσσαλονίκη, 40 λεπτά από το χιονοδρομικό κέντρο του Ελατοχωρίου, 15 λεπτά από την παραλία της Κατερίνης, 2 λεπτά από το Λιτόχωρο- Όλυμπο και 40 λεπτά από την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, την Λάρισα. Το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής είναι σε απόσταση μόλις 40 λεπτών με ταχύπλοο.

Το σπίτι χωρίζεται σε 3 επίπεδα:
Ο πάνω χώρος αποτελείται από 70 περίπου τετραγωνικά μέτρα και φιλοξενεί το διπλό υπνοδωμάτιο, με την μικρή σάλα και το μπαλκόνι που έχει θέα παντού .
Το ισόγειο φιλοξενεί το σαλόνι, την κουζίνα, τη τραπεζαρία, 2 δωμάτια, ένα κεντρικό μεγάλο τζάκι, μπάνιο και την όμορφη βεράντα με το δέντρο για το πρωινό καφέ και θέα το στεφάνι και το μυτηκα του Ολύμπου.
Το υπόγειο (δεύτερο ισόγειο), βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την πίσω αυλή και περιλαμβάνει 80 τετραγωνικά μέτρα που διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, εγκαταστάσεις κουζίνας. Όλα αυτά σε ενιαίο χώρο.

Στον ίδιο χώρο συμπεριλαμβάνονται και οι εξής λειτουργικοί χώροι: μεγάλος αποθηκευτικός χώρος, λεβητοστάσιο, λέβητας γερμανικός, και 3 ξεχωριστά δίκτυα θέρμανσης για να θερμαίνονται όλοι οι χώροι κατά επιλογήν.

Το σπίτι διαθέτει επίσης συναγερμό.

Υπάρχει αρκετό φωτογραφικό υλικό περίπου 300 φωτογραφίες για να σας δώσουμε εάν σας ενδιαφέρει. Τέλος να τονίσουμε ότι είναι ένα ακίνητο μοναδικό , για ανθρώπους μοναδικούς που επιθυμούν να κάνουν στον εαυτό τους ένα δώρο που αξίζει πραγματικά στη ψυχή τους , αγνοώντας τις υλικές αξίες και δίνουν έμφαση στην εσωτερική υγεία του πνεύματος τους. Μπορείτε να δείτε το εσωτερικό μέρος του σπιτιού, στο σύνδεσμο του βίντεο που σας γράφουμε. http://www.youtube.com/watch?v=6NpnWan7kxY

Επίσης δίνεται επιπλωμένο. Είναι ένα μοναδικό μοντέρνο καταφύγιο. www.goldrealestate.gr , gold real estate group Πιερίας +30 2351077744 & +30 6977 316801
.Στην ιστοσελίδα μας έχουμε πάνω από 4000 ακίνητα στη Πιερία με φωτογραφικό υλικό και κάθε ακίνητο που υπόκεινται στις ανάγκες σας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
887599 - 13/06/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
250 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 450.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή