Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΚυπαρισσίαΣανί
  • € 550.000
  • 203
  • 3+
Περιγραφή
Στην καταπράσινη παραθαλάσσια περιοχή βόρεια της Κυπαρισσίας και κοντά στο γνωστό παραλιακό χωριό Καλό Νερό θα βρείτε αυτό το συγκρότημα πέντε ενοικιαζομένων διαμερισμάτων συνολικού εμβαδού 202,75 τμ.

Διαθέτει όλες τις απαιτούμενες άδειες λειτουργίας και βρίσκεται σε περιφραγμένο και πλήρως διαμορφωμένο οικόπεδο 4.151 τμ. με αποθήκη - ρέσεψιον, χώρο πάρκινγκ, μπάρμπεκιου, παιδική χαρά, γκαζόν και μία πληθώρα καλλωπιστικών δέντρων.
Το κάθε διαμέρισμα αποτελείται από τον λειτουργικά διαρυθμισμένο ενιαίο χώρο καθιστικού - κουζίνας - ύπνου, το λουτρό και μία διακριτική σκεπαστή βεράντα με θέα τη θάλασσα και έξοδο στον κοινόχρηστο κήπο που θα βρείτε και ξεχωριστή πορτούλα για τον δρόμο της παραλίας.

Η κοντινή πανέμορφη αμμώδη παραλία της Μπούκας είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για οικογένειες με μικρά παιδιά, αφού η είσοδος στη θάλασσα είναι πολύ ομαλή με μεγάλο περιθώριο ρηχών νερών. Επίσης μπορείτε να περπατήσετε άνετα από δω μέχρι την παραλία του Καλού Νερού με τις ταβέρνες και τις καφετέριες σε λιγότερο από ένα χμ απόσταση.
Το συγκρότημα συνδέεται μέσω ασφαλτόδρομου με τον εθνικό δρόμο Κυπαρισσίας - Καλού Νερού.
Η πόλη της Κυπαρισσίας κάνει αναφορά σε πέντε χμ. με όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες μίας σύγχρονης πόλης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
146 - 12/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
203 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή