Τριάρι Κέντρο, Κέντρο, Καμένα Βούρλα

Καμένα ΒούρλαΚέντρο
  • € 235.000
  • 4
  • 130
  • 2
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου 1325

Σας παρουσιάζουμε μια εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα όμορφα επιπλωμένο ισόγειο διαμέρισμα στην καρδιά των Καμένων Βούρλων. Διαθέτοντας συνολική επιφάνεια 130 τ.μ., αυτό το ακίνητο είναι ένα πραγματικό διαμάντι. Κατασκευασμένο το 2003 με ενεργειακή κλάση Β, αυτό το διαμέρισμα διαθέτει τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα άνετο σαλόνι, ένα μοντέρνο μπάνιο και ένα WC επισκεπτών.

Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με ατομική θέρμανση - πετρέλαιο, παρέχοντας απεριόριστη άνεση και ζεστασιά. Τα κουφώματα αλουμινίου, η θωρακισμένη πόρτα και οι εντοιχισμένες ντουλάπες προσθέτουν ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας και άνεσης. Το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης αποθήκη, κήπο, τζάκι, κλιματισμό, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, κουνουπιέρες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα και δορυφορική κεραία.

Μόλις 800 μέτρα από τη θάλασσα, 200 μέτρα από την πόλη και 180000 μέτρα από το αεροδρόμιο, αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για όσους αναζητούν έναν ήσυχο και βολικό τρόπο ζωής. Το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης δύο θέσεις στάθμευσης, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για οικογένειες ή όσους εκτιμούν την ευκολία.

Αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα διατίθεται προς πώληση στην τιμή των 235.000 €. Μην χάσετε αυτή την απίστευτη ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι του παραδείσου στα Καμένα Βούρλα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια προβολή!

Πληροφορίες 2235300557

Η θέση του ακινήτου στο χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση του παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε τα site μας
www.dom-realestate.gr
www.dom-realestate.com
www.dom-realestate.gr/booking


Ηλίας Χατζής
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1325 - 06/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
130 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 235.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή