Μονοκατοικία βίλα Χατζημιχάλη Γιάνναρη, Τσικαλαριά 73200, Τσικαλαριά, Σούδα

ΣούδαΧατζημιχάλη Γιάνναρη, Τσικαλαριά 73200
  • € 1.000.000
  • 4
  • 225
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Αυτή η μοναδική πολυτελής βίλα 3 υπνοδωματίων προς πώληση στα Χανιά Κρήτης βρίσκεται σε ιδιωτικό οικόπεδο 2570τμ, ακριβώς πάνω από το χωριό Τσικαλαριά, κοντά στα Χανιά. Βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου και διαθέτει μεγάλη ιδιωτική πισίνα και κήπο, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με ελικοδρόμιο. Η ανοιχτή θέα στη θάλασσα είναι εκπληκτική με πολύχρωμα ηλιοβασιλέματα και πανοραμική θέα σε όλη την πόλη και τον κόλπο της Σούδας.

Αυτό το εξαιρετικής ποιότητας ακίνητο έχει πολυτελώς επιπλωθεί και αποτελείται από 225τμ καθιστικού σε 2 επίπεδα. Η πρώτη είσοδος γίνεται από μια ξεχωριστά σχεδιασμένη εξώπορτα και περιλαμβάνει ενιαίο σαλόνι με τζάκι με γυάλινη πρόσοψη, τραπεζαρία και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια και μπάνιο επισκεπτών. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα μέσω των μεγάλων παραθύρων που αγκαλιάζουν την ιδιοκτησία. Το κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει δωμάτιο-ντουλάπα και ιδιωτικό μπάνιο, ενώ τα άλλα 2 υπνοδωμάτια έχουν εντοιχισμένες ντουλάπες. Από το κυρίως σαλόνι, υπάρχει πρόσβαση στο στεγασμένο εξωτερικό καθιστικό και τραπεζαρία, στην πισίνα με τον ξύλινο χώρο ηλιοθεραπείας και στο χώρο του μπάρμπεκιου. Μια άλλη πόρτα από την τραπεζαρία οδηγεί στο τζακούζι με θέα που κόβει την ανάσα μέσα από τα εντυπωσιακά γυάλινα παράθυρά του.

Ο κήπος με γρασίδι περιλαμβάνει ελικοδρόμιο, το οποίο αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται από την απαιτητική πελατεία της βίλας, καθώς το ακίνητο προσφέρεται για βραχυχρόνιες ενοικιάσεις. Στον κήπο υπάρχουν 2 επιπλέον τουαλέτες και ντους που εξυπηρετούν τις ανάγκες των ενοίκων γύρω από την πισίνα. Στο δεύτερο επίπεδο της βίλας, το play room 40τμ φιλοξενεί μπιλιάρδο και πινγκ πονγκ.

Τα δομικά υλικά που χρησιμοποιούνται καθώς και τα εξαρτήματα, τα φωτιστικά και τα έπιπλα είναι πολύ υψηλής ποιότητας και μοντέρνου στυλ. Υπάρχει στεγασμένος χώρος στάθμευσης και άφθονος χώρος για να φιλοξενήσει τουλάχιστον 10 αυτοκίνητα. Η βίλα διαθέτει κεντρικό σύστημα κλιματισμού για θέρμανση και ψύξη, με δυνατότητα διαφορετικών επιπέδων θερμοκρασίας σε κάθε δωμάτιο, τζάκι με γυάλινη πρόσοψη, πόρτες και παράθυρα αλουμινίου υψηλής ποιότητας με ηχομόνωση και αλεξίσφαιρα τζάμια, ξύλινα πατώματα στα υπνοδωμάτια, εντοιχισμένα ντιζάιν κουζίνα, ηλιακούς συλλέκτες. Ο κήπος και η οροφή έχουν προβολείς, καθιστώντας το ιδανικό μέρος για διάφορες εκδηλώσεις και πάρτι. Η βίλα έχει άδεια ΕΟΤ και ολοκληρώθηκε το 2016.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0539 - 09/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
225 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.000.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή