Δυάρι Νωπήγεια, Νωπήγεια 73400, Δραπανιάς, Μυθήμνη

ΜυθήμνηΝωπήγεια, Νωπήγεια 73400
  • € 297.000
  • 3
  • 91
  • 1
  • T
  • Ναι
Περιγραφή
Αυτό το φανταστικό ακίνητο προς πώληση στο Δαρμαροχώρι Κολυμπαρίου βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου με εκπληκτική θέα στα Λευκά Όρη και τη θάλασσα. Είναι μια βίλα 302 τμ (με υπόγειο), χτισμένη σε οικόπεδο 1353 τμ με γκαζόν, δέντρα και κήπους.

Κατά την είσοδο στο ακίνητο, από μια πύλη, υπάρχει μια πέτρινη διαδρομή που οδηγεί σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Στο περιφραγμένο οικόπεδο υπάρχει μια όμορφη πισίνα και ένας εξωτερικός στεγασμένος χώρος bbq και τραπεζαρίας. Λίγα σκαλοπάτια οδηγούν στην κύρια είσοδο της βίλας, στο υπερυψωμένο ισόγειο. Στον όροφο αυτό υπάρχει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι με τζάκι, καθώς και δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.

Στο επάνω επίπεδο αυτής της βίλας προς πώληση, υπάρχουν δύο ακόμη υπνοδωμάτια και τα δύο με ιδιωτικό μπάνιο και μπαλκόνια με εκπληκτική θέα. Υπάρχει επίσης ένα μεγάλο υπόγειο που έχει μετατραπεί σε γυμναστήριο αυτή τη στιγμή, με καθιστικό και μπάνιο. Μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα του σπιτιού, είτε μέσω μαρμάρινης σκάλας είτε από το ασανσέρ.

Σε κάθε δωμάτιο έχουν τοποθετηθεί κλιματιστικές μονάδες, ενώ υπάρχει επίσης κεντρική θέρμανση και ηλιακοί συλλέκτες για ζεστό νερό. Το ακίνητο βρίσκεται μόλις 20 λεπτά οδικώς από το κέντρο των Χανίων και 7 λεπτά από το Κολυμπάρι και τις αμμώδεις παραλίες.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
AP0542 - 13/06/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
91 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 297.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή