Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Άνδρος
  • € 1.250.000
  • 13.000
Περιγραφή
Στην πανέμορφη Άνδρο, στην περιοχή Κόλυμπος της Παλαιόπολης, σε ένα σημείο με μοναδική θέα στο Αιγαίο, πωλείται αυτό ημιτελές συγκρότημα 9 ανεξάρτητων εξοχικών κατοικιών, οι οποίες είναι κτισμένες σε 3 ανεξάρτητα οικόπεδα των 4.300τ.μ. περίπου το καθένα.
Η συνολική έκταση του οικοπέδου είναι 13 στρέμματα και σε κάθε οικόπεδο αντιστοιχούν 3 αυτόνομες πολυτελείς κατοικίες.

Το υπό-ανέγερση συγκρότημα βρίσκεται σε απόσταση 200 περίπου μέτρων από την θάλασσα είναι επικλινές και αμφιθεατρικό, με εκπληκτική πανοραμική και απεριόριστη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και το μοναδικό του ηλιοβασίλεμα.

Το οικόπεδο έχει πρόσωπο στην Επαρχιακή Οδό Γαυρίου-Άνδρου από την κάτω πλευρά, δηλαδή βρίσκεται μεταξύ Επαρχιακής Οδού και θάλασσας. Απέχει 12 χλμ. από το λιμάνι του Γαυρίου και 12 χλμ. από την Χώρα. Υπάρχει παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, δημοτικό νερό και παροχή τηλεφωνικής σύνδεσης. Η άδεια δόμησης είναι σε ισχύ.

Η είσοδος στο συγκρότημα γίνεται από την κεντρική οδική αρτηρία του νησιού, την Ε.Ο. Γαυρίου-Άνδρου και έχουν μάλιστα δημιουργηθεί για αυτό οι υποδομές των εσωτερικών δρόμων/διανοίξεις για την είσοδο στις κατοικίες. Έως σήμερα, έχει κατασκευαστεί ο σκελετός από οπλισμένο σκυρόδεμα για 5 από τις 9 κατοικίες.

Οι 9 κατοικίες θα έχουν εμβαδόν από 80 έως 110τ.μ. η καθεμία. Μπορούν είτε να λειτουργήσουν ως αυτοτελείς παραθεριστικές κατοικίες ή και συνενωθούν σε μεγαλύτερες βίλες. Σε όλες τις κατοικίες έχουν προβλεφθεί ιδιωτικές πισίνες, όλες με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

Πρόκειται για ένα επενδυτικό project, ιδανικό για οικιστική ή και τουριστική αξιοποίηση σε ένα σταθερά ανερχόμενο νησί. Η εν ισχύ οικοδομική άδεια του και η άμεση συνέχιση της προόδου της αποπεράτωσης, η θέση του, η περιμετρική και άκλειστη θέα του και η υπεραξία που θα αποφέρει το υψηλό επίπεδο της κατασκευής του, το καθιστούν άριστη επιλογή εξοχικής κατοικίας και συνεπώς ιδανική επενδυτική επιλογή είτε για μεταπώληση κατοικιών, είτε για εισοδηματική τουριστική εκμετάλλευση.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία.

Property-Io Luxury Real Estate – The Cyclades Islands Team
www.property-io.com
info@property-io.com
+30.210.65.42.520 / +30.698.662.7076
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
96546AN - 09/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
13.000 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 1.250.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή