Duplex 147 τμ, Κέντρο, Ιωάννινα

Ιωάννινα
  • € 210.000
  • 5
  • 147
  • 3
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2023
Περιγραφή
ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΚΕΝΤΡΟ: Πωλείται γωνιακή μεζονέτα, τριών επιπέδων, επιφάνειας 147 τ.μ. και αποθήκης 34 τ.μ., σε οικόπεδο 110 τ.μ. Αναλυτικότερα, στο πρώτο επίπεδο είναι ένας μεγάλος ενιαίος χώρος σαλόνι-καθιστικό, μία κουζίνα και ένα μπάνιο. Από την πίσω μεριά της κουζίνας οδηγούμαστε με μία εξωτερική αποθήκη και μία μικρή πλακόστρωτη αυλή.

Με μία ξύλινη σκάλα οδηγούμαστε στο δεύτερο επίπεδο όπου είναι τρία υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν μπαλκόνι. Στο τρίτο επίπεδο (σοφίτα) είναι αποθηκευτικός χώρος και μπορεί να διαμορφωθεί σε υπνοδωμάτιο. Η σοφίτα είναι επενδυμένη με ξύλο.

Στο υπόγειο υπάρχει αποθήκη που είναι εγκατεστημένος ο λέβητας πετρελαίου και το boiler και χρησιμοποιείται και ως αποθηκευτικός χώρος.

Η μεζονέτα είναι σχεδιασμένη με ιδιαίτερο γούστο, αρμονία και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Όλες οι βεράντες του ακινήτου είναι ηλιόλουστες και έχουν ανοιχτωσιά. Έχει τζάκι, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, boiler, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες. Επίσης είναι βαμμένη και τα δάπεδα στα υπνοδωμάτια είναι από ξύλο ενώ οι υπόλοιποι χώροι είναι από πλακάκι.

Η μεζονέτα είναι στο Κέντρο των Ιωαννίνων, 10 λεπτά από την Κεντρική Πλατεία, σε ήσυχη περιοχή και προσφέρει ηρεμία. Είναι ιδανική για οικογένειες ή για επένδυση.

ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ: 210.000€

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ: Α-5019


Μεσιτικό γραφείο REBS
Δ/νση: Εθνικής Αντιστάσεως 135, Καρδαμίτσια, Ιωάννινα
Τηλ.: 2651072052
Email: rebs.info1@gmail.com
Web: www.rebs.gr

Χαρακτηριστικά
Κωδικός
Α-5019
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
147 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 210.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1990
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή