Μονοκατοικία βίλα Παραλία Αλμυρίδας, Βάμος Ελλάδα, 73007, Πλάκα, Βάμος

ΒάμοςΠαραλία Αλμυρίδας, Βάμος Ελλάδα, 73007
  • € 980.000
  • 5+
  • 256
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Αυτή η 2όροφη πολυτελής βίλα προς πώληση στην Αλμυρίδα Χανίων είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Βρίσκεται στο παραθαλάσσιο χωριό της Αλμυρίδας, στον Αποκόρωνα Χανίων, μόλις 300 μέτρα από την αμμώδη οργανωμένη παραλία. Θα μπορείτε να απλωθείτε σε αυτό το ιδιωτικό σπίτι 256τμ που αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια και 6 μπάνια. Αυτή η πολυτελής βίλα βρίσκεται σε έκταση 735μ² και περιλαμβάνει πισίνα 38τμ, υπαίθριο μπάρμπεκιου και κουζίνα.

Μπαίνοντας στον πρώτο όροφο, θα βρείτε μια ανοιχτή κάτοψη που περιλαμβάνει το σαλόνι/τραπεζαρία, μια πλήρως εξοπλισμένη μοντέρνα κουζίνα και ένα υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο. Όμορφες γαλλικές πόρτες θα σας οδηγήσουν στην εξωτερική πισίνα και τη βεράντα.
Ανεβείτε την κομψή σκάλα στον δεύτερο όροφο όπου θα βρείτε 24 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, το καθένα με το δικό του μπάνιο.

Η βίλα κατασκευάστηκε το 2017 από υψηλής ποιότητας υλικό & φυσική πέτρα και προσφέρεται προς πώληση πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0546 - 13/06/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
256 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 980.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή