Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 203 τμ, Πλάκα, Βάμος

Βάμος
  • € 950.000
  • 4
  • 203
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Μια πολύ κομψή βίλα προς πώληση στον Αποκόρωνα κοντά στο παραδοσιακό χωριό Πλάκα στην περιοχή των Χανίων με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στα Λευκά Όρη.

Αυτή η καλά διατηρημένη βίλα βρίσκεται σε οικόπεδο 3.800 m² με χώρο καθιστικού 203 m² και αποτελεί μέρος ενός συγκροτήματος δύο βιλών. Οι δίδυμες βίλες συνδέονται μεταξύ τους, αλλά ταυτόχρονα είναι εντελώς ξεχωριστές.

Η διώροφη βίλα έχει 3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια και το αρχιτεκτονικό χαρακτηριστικό της διάταξης τύπου ημιώροφου, με το ισόγειο να φαίνεται από τον πρώτο όροφο.

Πραγματοποιήθηκε μια νέα ανακαίνιση υψηλής ποιότητας και το ακίνητο είναι πλήρως επιπλωμένο με πανάκριβα ευρωπαϊκής κατασκευής εσωτερικά αντικείμενα υψηλής ποιότητας. Τα ντουλάπια και η κουζίνα είναι κατασκευασμένα κατά παραγγελία και ένα όμορφο τζάκι βρίσκεται στο διάδρομο.
Το ακίνητο περικλείεται από πέτρινους τοίχους και διαθέτει μια μεγάλη πισίνα 52,50 m² με θέα στη θάλασσα και τα βουνά, ένα χτιστό μπάρμπεκιου, έπιπλα κήπου υψηλής ποιότητας, έναν ενεργό ελαιώνα μπροστά και δίπλα στο σπίτι, καθώς και τριανταφυλλιές και φοίνικες.
Επιπλέον, η είσοδος είναι κλειστή και το γκαράζ είναι πλήρως αυτοματοποιημένο ενώ έχει τοποθετηθεί σύστημα συναγερμού ασφαλείας καθώς και κάμερες CCTV.
Η βίλα απέχει 3 χλμ από την κοντινότερη παραλία.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
VI0547 - 08/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
203 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 950.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή