Μονοκατοικία βίλα Κόρινθος, Σολομός, Κόρινθος

ΚόρινθοςΚόρινθος
  • € 250.000
  • 5
  • 150
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΣΟΛΟΜΟΣ Πωλείται Έξοχη κατοικία – βίλα επιφάνειας 150τμ χτισμένη σε ένα εξαιρετικό από άποψη θέσης και θέας αγροτεμάχιο επιφάνειας 2000τμ με άμεση πρόσβαση προς το Αρχαίο Κορινθιακό Φρούριο (Ακροκόρινθος), το Μουσείο και το χωριό της Αρχαίας Κορίνθου και μόλις 15 λεπτά από τις Παραλίες και το Κέντρο της Κορίνθου.
Η εξαιρετικά επιμελημένη & καλαίσθητη κατασκευή, η εκπληκτική θέα καθιστούν την πρόταση αγοράς ιδανική για όσους επιθυμούν συνθήκες διαβίωσης με όρους ημιαστικού περιβάλλοντος και προσωπικής ιδιωτικότητας . Ο περιβάλλοντας χώρος της κατοικίας είναι εντυπωσιακά διαμορφωμένος με πλακόστρωτους διαδρόμους, με πολύ πράσινο, αρκετά καλλωπιστικά δέντρα και θάμνους, οπωροφόρα κι ένα εξαιρετικό λαχανόκηπο.
Με χαρακτηριστική πολυτέλεια κι ευρυχωρία η κατοικία αποτελείται απο τέσσερα (4) υπνοδωμάτια , σαλόνι με τζάκι , τραπεζαρία , μια πλήρως εξοπλισμένη ευρύχωρη λειτουργική κουζίνα, ένα (1) μπάνιο, ένα (1) wc και περιμετρικά βεράντες. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού, κλιματισμό ψύξης - θέρμανσης, ηλιακός θερμοσίφωνας, καυστήρας πετρελαίου, θέσεις Στάθμευσης, εγκαταστάσεις διαδικτύου (wifi), εξοπλισμένη με σύγχρονες οικοσκευές ( τηλεόραση, εστία-φούρνος, ψυγείο κτλ.), ιδιαίτερη καλαίσθητη επίπλωση και διακόσμηση, δρύινα δάπεδα στα υπνοδωμάτια και πλακάκι στους λοιπούς χώρους, Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει κτιστός φούρνος (BarBeQue) και αποθηκευτικός βοηθητικός χώρος, ξύλινο κιόσκι, επίσης έμφαση δόθηκε στη σωστή κατεύθυνση & τη χωροταξική τοποθέτηση της Πισίνας (12 Δώδεκα μέτρων) στο οικόπεδο προκειμένου να παρέχει ζωτικό χώρο για ανάπαυση, ψυχαγωγία, εκδηλώσεις αλλά και ιδιωτικότητα. Η κατοικία λόγω των χαρακτηριστικών της και των παροχών που διαθέτει συνιστάτε ως ευκαιρία αγοράς για μια άμεση κατοίκιση χωρίς το κόστος ανακαίνισης και εξοπλισμού ή να λειτουργήσει ως τουριστικό κατάλυμα μέσω πλατφόρμας βραχυχρόνιων μισθώσεων. Έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει έως 10 άτομα / επισκέπτες. Καθώς κινείται κανείς μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον, οι παραστάσεις του μεταβάλλονται και ανακαλύπτει συνεχώς νέες προοπτικές συνώνυμες του αναβαθμισμένου επιπέδου διαβίωσης.
Επικοινωνήστε στο τηλ: +30 6907837117 (viber, WhatsApp) σχετικά με το ακίνητο, το κτίριο, την περιοχή καθώς και για την υπόδειξη του ακινήτου ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.megahouse.gr.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
343291 - 02/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή