Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΣολύγειαΛεωφόρος Αμαρυλλίδος, Πευκάλι 20004
  • € 70.000
  • 1.020
Περιγραφή
Το οικόπεδο αυτό είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και πολυτελή οικόπεδα που μπορεί να βρεθεί στο δημο Σολυγείας, είναι ένα μεγάλο κομμάτι γης με απεριόριστη θέα στο Σαρωνικό κόλπο της Κορινθίας. Από εκεί, οι κάτοικοι θα μπορούν να απολαύσουν μια πανοραμική θέα στη θάλασσα και την πανίσχυρη ομορφιά της περιοχής. Έχει συνολική έκταση 1000 τετραγωνικά μέτρα, με 340 τετραγωνικά μέτρα επιτρεπόμενης οικοδόμησης.

Το οικόπεδο αυτό προσφέρει μια απεριόριστη θέα στο Σαρωνικό κόλπο και τα γύρω βουνά, καθιστώντας το ιδανικό για όσους αναζητούν έναν ειδυλλιακό τόπο για να δημιουργήσουν το σπίτι τους ή να κατασκευάσουν ένα οικολογικό συγκρότημα κατοικιών.

Το οικόπεδο περιβάλλεται από φυσική βλάστηση και έχει άμεση πρόσβαση στον δρόμο. Είναι εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες υποδομές, όπως ηλεκτρικό ρεύμα, νερό και τηλεπικοινωνίες, καθιστώντας το ιδανικό για άμεση οικοδόμηση ή ανάπτυξη.

Επιπλέον, λόγω της απεριόριστης θέας προς τη θάλασσα, η αξία του οικοπέδου αυξάνεται ακόμα περισσότερο.

Συνολικά, το οικόπεδο αυτό είναι μια εξαιρετική επένδυση για όσους αναζητούν έναν ειδυλλιακό τόπο για να κατασκευάσουν το όνειρο τους στην Ελλάδα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2163 - 19/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
1.020 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός βορράς
Έξοδα
τιμή
€ 70.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή