Duplex 300 τμ, Κέντρο, Αίγιο

Αίγιο
  • € 350.000
  • 5
  • 300
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Το ακίνητο έχει χτιστεί σε οικόπεδο 4 στρεμμάτων, φυτεμένο με ελιές στην περιοχή της Αλυκής Αιγίου. Απέχει μόλις 380 μέτρα από μία γραφική ερημική παραλία και 2,5 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.
Τα συνολικά τετραγωνικά του σπιτιού είναι 300. Αποτελείται από δύο ορόφους (200τμ) και ένα υπόγειο (100τμ)
Το ισόγειο περιλαμβάνει σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, ένα μπάνιο κι ένα ξεχωριστό δωμάτιο με ανεξάρτητη είσοδο. Στο σαλόνι υπάρχει ενεργειακό τζάκι. Όλοι οι χώροι έχουν άνοιγμα προς το( 16τμ )αίθριο, που βρίσκεται στο κέντρο του σπιτιού και έχει τη δυνατότητα φύτευσης ενός εσωτερικού κήπου.
Ο όροφος περιλαμβάνει μια master κρεβατοκάμαρα και δύο επιπλέον κρεβατοκάμαρες με κοινό λουτρό. Τα δωμάτια έχουν παράθυρα που κοιτάζουν το αίθριο και μεγάλα μπαλκόνια με θέα τη θάλασσα και βουνό.
Το σπίτι έχει κατασκευαστεί τηρώντας τις αρχές της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής. Έχει πραγματοποιηθεί μελέτη του ραδονίου του εδάφους καθώς και αποτύπωση των γεωμαγνητικών γραμμών του δικτύου Hartmann, με
ράβδους και γεωμαγνητόμετρο .Τα ανοίγματα του βρίσκονται στον Νότο και το σπίτι είναι κλειστό προς τον Βορρά, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση. Το αίθριο χρησιμεύει στον επαρκή αερισμό, θέρμανση και δροσισμό του σπιτιού. Επίσης, έχουν χρησιμοποιηθεί οικολογικά θερμομονωτικά υλικά και γεωθερμικό σύστημα θέρμανσης υδατοσυλλέκτη με διπλά πηγάδια. Μια ολόκληρη μελέτη που περιλαμβάνει την χρήση φωτοβολταικών .
Η περιοχή της Αλυκής είμαι μικρή παράκτια λιμνοθάλασσα ανατολικά της πόλης του Αιγίου, με καλαμώνες (Phragmites), αλμυρόβαλτους και παραλία με βότσαλα .Η περιοχή είναι δημοφιλής τόπος αναψυχής και σημαντική για σπάνια μεταναστευτικά είδη.
Απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα από την πόλη του Αιγίου, 40 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Πάτρας και 170 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Είναι κοντά σε αρκετούς ενδιαφέροντες τουριστικούς ορεινούς προορισμούς, με πιο σημαντικό τα Καλάβρυτα και το χιονοδρομικό.

Πώληση, Μεζονέτα, Μπάνια: 4, Εμβαδόν: 300 τ.μ., Δωμάτια: 4, Έτος κατασκευής: 2007, Εξοχική κατοικία, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Τζάκι, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Playroom, Συναγερμός, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Επιτρέπονται κατοικίδια, Σοφίτα, Διαμπερές, Κουζίνες: 2, Επιφάνεια oικοπέδου: 4000 τ.μ., Νεόδμητο, Eπίπεδα: 3, Θέρμανση: Χωρίς θέρμανση, Πρόσβαση από: Δεν υπάρχει πρόσβαση, Ζώνη: Αγροτική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Γ, Προσανατολισμός: Νοτιοανατολικός, Ρεύμα: Τριφασικό, Απόσταση απο θάλασσα: 380
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
387025 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
300 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή