Μονοκατοικία βίλα Kaina, Kaina 73007, Κάινα, Βάμος

ΒάμοςKaina, Kaina 73007
  • € 670.000
  • 4
  • 200
Περιγραφή
Εκπληκτικό Νέο Έργο στον Αποκόρωνα

Πολυτελής βίλα προς πώληση στον Καινά Αποκόρωνα. Αυτή η υπερσύγχρονη βίλα 200τμ με τρία ή τέσσερα υπνοδωμάτια, κοιτάζοντας την ύπαιθρο, έχει εκπληκτική θέα, όμορφο εσωτερικό σχεδιασμό, εξαιρετική τοποθεσία και άφθονη ιδιωτικότητα.

Η αρχιτεκτονική και τεχνολογική πολυπλοκότητα της βίλας, η απόλυτη άνεση και η ατμόσφαιρα συμπληρώνονται επίσης από την εκπληκτική θέα στο περιβάλλον των βλεφαρίδων και το μαγευτικό τοπίο των Λευκών Ορέων.

Αυτή η avant-garde βίλα είναι η πιο κομψή από όλες τις σύγχρονες πολυτελείς βίλες στην περιοχή των Χανίων και ένα πρότυπο μεσογειακού στυλ που περιέχει επίσης εντυπωσιακά σχεδιαστικά στοιχεία μοντέρνας και μινιμαλιστικής αρχιτεκτονικής.

Η υπέροχη βίλα κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, σύμφωνα με ένα μοναδικό αρχιτεκτονικό σχέδιο.

Μπαίνοντας στο ισόγειο της βίλας, βρισκόμαστε σε έναν τεράστιο ενιαίο χώρο που αποτελείται από το κυρίως σαλόνι και μια τραπεζαρία με άμεση πρόσβαση στη μεγάλη βεράντα με ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα και απεριόριστη θέα.

Στο ίδιο επίπεδο, υπάρχει επίσης ένα WC, καθώς και μια μοντέρνα κουζίνα με πάγκο πρωινού, πλήρως εξοπλισμένη με τα πάντα για επαγγελματική μαγειρική.

Διατίθενται επίσης δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο.

Ακολουθώντας τις εσωτερικές σκάλες στον επάνω όροφο, βρίσκουμε δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, ένα υπέροχο μπαλκόνι και εκπληκτική θέα στην εξοχή.

Οι άψογα σχεδιασμένοι εξωτερικοί χώροι ταιριάζουν απόλυτα με την πολυτελή κατασκευή της βίλας, καθώς και με το καταπράσινο περιβάλλον εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς.

Τους όμορφους πίσω κήπους με γκαζόν, βότανα και λουλούδια ακολουθεί ο πλακόστρωτος χώρος της πισίνας, που περιβάλλει τη θερμαινόμενη πισίνα 120τμ με θέα στο ειδυλλιακό τοπίο.

Οι εξωτερικοί χώροι περιλαμβάνουν επίσης ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάρμπεκιου και μια εξωτερική κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη με σύγχρονες συσκευές και ανέσεις πρώτης κατηγορίας, καθιστώντας εύκολο για κάθε δεινό σεφ να μαγειρεύει οικογενειακά γεύματα σε μια στιγμή, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε στη σκιερή υπαίθρια τραπεζαρία. περιοχή.

Ολόκληρο το ακίνητο είναι πλήρως περιφραγμένο διασφαλίζοντας απόλυτη ιδιωτικότητα, ενώ προσφέρει και πολλές θέσεις στάθμευσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
CAV-128464 - 14/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
200 m²
δωμάτια
4 υπνοδωμάτια
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 670.000
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή