Duplex 70 τμ, Κέντρο, Πολύγυρος

Πολύγυρος
  • € 120.000
  • 3
  • 70
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Πολύγυρος, Καλύβες Πολυγύρου: Πωλείται Μεζονέτα 70τ.μ. σε ισόγειο με ατομική θέρμανση ρεύματος. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 σαλονοκουζίνα, 1 σαλόνι, αποθήκη και μπάνιο. Είναι πλήρως επιπλωμένη, εξοπλισμένη, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένη το 2011, βαμμένη και διαθέτει θέα ανοιχτωσιά, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, ενεργειακή κλάση A, δάπεδα από πλακάκι, σίτες, συναγερμό, ηλιακό θερμοσίφωνα. Είναι ιδανική για οικογένειες και επιτρέπονται τα κατοικίδια.Ιδιωτική κατασκευή, υψηλής ποιότητας με: κουφώματα αλουμινίου με θερμογέφυρα και σίτες, ενεργειακά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, νεροχύτες μπάνιου από Corian
Ψηλοτάβανο σαλόνι (5 μέτρα) που δίνει αέρα στον εσωτερικό χώρο, ξύλινη εσωτερική σκάλα.
ανεξάρτητη είσοδο και βεράντα.
Στον ισόγειο χώρο έχει Σαλοκουζίνα, Μπάνιο-WC, δωμάτιο, πλυσταριό. Στον ημιόροφο έχει δωμάτιο και WC.
Διαθέτει Ηλιακό και Ηλεκτρικό θερμοσύφωνα και τρία Κλιματιστικά.

Βρίσκεται εντός κτιρίου με τέσσερις μεζονέτες και δύο διαμερίσματα. Σε ήσυχη γειτονιά, κοντά σε Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Σχολείο, SuperMarket, φούρνο, ζαχαροπλαστείο και κρεωπολείο. 250 μέτρα από τη θάλασσα.

Υπάρχει δυνατότητα συνένωσης με διπλανό loft, 55 τ.μ., για τη δημιουργία ενός μεγάλου......

Οι Καλύβες Πολυγύρου είναι παραθαλάσσιος, μεγάλος συνοικισμός του δήμου Πολυγύρου του νομού Χαλκιδικής.

Βρίσκεται στο μυχό του Τορωναίου κόλπου μεταξύ Γερακινής και Ολύνθου με μόνιμο πληθυσμό που ξεπερνά τους 1.000 κατοίκους ο οποίος τους θερινούς αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό από παραθεριστές.

Κύρια ενασχόληση των κατοίκων είναι η παραγωγή βρώσιμης πράσινης ελιάς Χαλκιδικής (χονδροελιά) η οποία είναι και η κύρια πηγή εισοδήματος.

Στις Καλύβες λειτουργεί νηπιαγωγείο και Δημοτικό σχολείο (Γερακινής-Καλυβών), ενώ υπάρχουν και ταβέρνες, εξοχικές κατοικίες και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Προστάτης του χωριού είναι ο Άγιος Μόδεστος.ο οποίος έχει διπλή γιορτή στις 16 και 18 Δεκεμβρίου.Ο Άγιος θεωρείται προστάτης των ζώων.

. Τιμή 120.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1721 Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή του Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας....Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με ένα τυπικό τίμημα Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. η θέση στο χάρτη είναι ενδεικτική της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητο και όχι η ακριβής του θέση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1721 - 17/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 120.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή