Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΠεντέληΠεντέλη
  • € 1.380.000
    € 1.550.000(-11,0%)
  • 5+
  • 640
  • 3+
Περιγραφή
Πολυτελές σύγχρονο ακίνητο 640 τ.μ, αποτελούμενο από δύο μεζονέτες των 320 τ.μ . Είναι χτισμένο σε οικόπεδο 950 τ.μ . στην περιοχή του Πύργου Πλακεντίας .
Χωρίς vis-à-vis, με νότιο / ανατολικό προσανατολισμό, σε απόλυτη ηρεμία με πανοραμική θέα στα βουνά και την Αθήνα.
Περιποιημένος κήπος, μεγάλη πισίνα, υδρομασάζ, μπάρμπεκιου ,θέσεις στάθμευσης, ηλεκτρονικό σύστημα ασφαλείας, καταγραφέας και κάμερες περιμετρικά του ακινήτου.
Βρίσκεται 25 λεπτά από την Αθήνα, λίγα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Πεντέλης, κοντά σε διεθνή σχολεία και μεγάλους αυτοκινητόδρομους.
Το ακίνητο ανακαινίστηκε πλήρως το 2014, διαθέτει εξωτερική θερμομόνωση (Κέλυφος), τριπλών υαλοπινάκων, ρολά από συνθετική ρητίνη, συναγερμό και κάμερες.
Ένα γεωθερμικό σύστημα επιτρέπει το γέμισμα της πισίνας, το πότισμα του κήπου, τη θέρμανση και τον κλιματισμό του σπιτιού με πολύ χαμηλό κόστος.
Το πρώτο διαμέρισμα στο επίπεδο του κήπου και 1ος όροφος με ιδιωτικό ασανσέρ αποτελείται από ευρύχωρο σαλόνι-τραπεζαρία που εκτείνεται σε βεράντα, ιταλική κουζίνα εξοπλισμένη με κεντρική νησίδα, μπαρ, τζάκι και WC επισκεπτών .
Ο κάτω όροφος φιλοξενεί 4 υπνοδωμάτια, συμπεριλαμβανομένης της κύριας σουίτας με το τζάκι και το διπλανό μπάνιο, άλλα 2 μπάνια και μια δεύτερη εντοιχισμένη κουζίνα.
Το δεύτερο διαμέρισμα στο δεύτερο όροφο με ανελκυστήρα περιλαμβάνει ένα σαλόνι / τραπεζαρία με εξοπλισμένη, ιταλική κουζίνα, ένα master υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο, χαμαμ και στον επάνω όροφο 3 υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και υπέροχη θέα!
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
146731 - 15/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
640 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Προσανατολισμός ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 1.380.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2003
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή