• € 1.850.000
  • 1.440
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2023
Περιγραφή
Καλώς ήρθατε σε αυτή την καταπληκτική ευκαιρία να αποκτήσετε το πιο καλά τοποθετημένο ξενοδοχείο στο Λουτράκι! Με 43 δωμάτια, αυτό το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 300τμ συνολικής επιφάνειας 1440τμ, αποτελώντας την ιδανική επένδυση για όποιον θέλει να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο φιλοξενίας του.

Το ξενοδοχείο εκτείνεται σε πέντε ορόφους με συνολικά 1440τμ, εκ των οποίων ισόγειο 230τμ, υπόγειο 135τμ, πρώτο όροφο 250τμ, δεύτερο όροφο 250τμ, τρίτο όροφο 250τμ, τέταρτο όροφο 250τμ και πέμπτο όροφο 250τμ και πέμπτο όροφο 250τμ. Το ακίνητο προσφέρει άφθονο χώρο για φαγητό σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με χώρο σερβιρίσματος που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 35 επισκέπτες εντός και 15 εξωτερικούς, καθώς και ένα ευρύχωρο λόμπι και χώρο υποδοχής 90τμ.

Αυτή η καταπληκτική ιδιοκτησία απέχει μόλις 50 μέτρα από την κεντρική παραλία, καθιστώντας την ιδανική τοποθεσία για τους επισκέπτες να απολαύσουν την όμορφη θάλασσα και τον ήλιο. Επιπλέον, το ξενοδοχείο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, μόλις 20 μέτρα από το σταθμό των λεωφορείων, καθιστώντας το εύκολα προσβάσιμο σε επισκέπτες από όλη την περιοχή. Για όσους ταξιδεύουν από πιο μακριά, το ξενοδοχείο απέχει μόλις 1 ώρα οδικώς από το κέντρο της Αθήνας και 1 ώρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών.

Το ξενοδοχείο λειτουργεί επί του παρόντος ως οικονομικό ξενοδοχείο 2 αστέρων με κρύα κουζίνα, προσφέροντας στους επισκέπτες μια άνετη και οικονομικά προσιτή διαμονή. Ο μπροστινός εμπορικός χώρος δίπλα στο λόμπι ήταν παλαιότερα ένα μπαρ κρασιού εσπρέσο και μπορούσε εύκολα να μετατραπεί ξανά σε εμπορικό χώρο για να δημιουργήσει πρόσθετο εισόδημα.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτού του ακινήτου είναι η διαθεσιμότητα ενός roof garden 200τμ, ο οποίος προσφέρει τον ιδανικό χώρο για τους επισκέπτες να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την όμορφη θέα στη γύρω περιοχή. Αυτή η περιοχή θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για εκδηλώσεις, καθιστώντας την εξαιρετική ευκαιρία για πρόσθετο εισόδημα.

Η τοποθεσία αυτού του ξενοδοχείου είναι επίσης ιδανική για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν τη γύρω περιοχή. Η καταπληκτική Γαλάζια Λίμνη, ο ναός της Αρτέμιδος και η διώρυγα της Κορίνθου απέχουν όλα μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ το καζίνο Λουτρακίου απέχει μόλις 20 λεπτά με τα πόδια. Επιπλέον, το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για ημιημερήσιες εκδρομές σε σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της UNESCO, όπως η Ακρόπολη, το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και οι Μυκήνες, καθώς και μια ολοήμερη εκδρομή στην Ολυμπία.

Μην χάσετε αυτή τη φανταστική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ξενοδοχείο σε κεντρική τοποθεσία με ατελείωτες δυνατότητες επέκτασης και δημιουργίας εισοδήματος. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα !
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1140
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.440 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
7 όροφοι
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
Έξοδα
τιμή
€ 1.850.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή