Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Ασίνη
  • € 470.000
  • 5+
  • 280
  • 3+
Περιγραφή
Κωδ. Ακινήτου: ΤO325

Συγκρότημα διαμερισμάτων 280 τ. μ. | 4 επίπεδα | 7 υ/δ | 6 μπάνια | αυλή | θέα θάλασσα | Τολό Αργολίδας

Ισόγειο: Διαμέρισμα με δύο (2) ΥΔ, ένα λουτρό και αυλή.

Πρώτος όροφος: Ένα στούντιο και Ένα δίχωρο διαμέρισμα με βεράντες.

Δεύτερος και τρίτος όροφος: Μεζονέτα με τρία (3) ΥΔ, δύο (2) λουτρά, ένα (1) WC και μεγάλες βεράντες.

Αναλυτικότερα
Ισόγειο (80 τ.μ.): Στο πρώτο επίπεδο της οικίας υπάρχει ισόγειο διαμέρισμα με είσοδο από ιδιωτική πλακόστρωτη αυλή. Το διαμέρισμα αυτό περιέχει δύο (2) υπνοδωμάτια, κουζίνα, σαλόνι, ένα (1) λουτρό και ένα μικρό μπαλκόνι που βλέπει προς τη γειτονιά στην οποία βρίσκεται. Στο επίπεδο αυτό υπάρχει επίσης αποθήκη 10 τ.μ.

Πρώτος όροφος (70 τ.μ.): Στο επίπεδο αυτό υπάρχει ένα διαμέρισμα, με ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα και λουτρό, καθώς και ένα ξεχωριστό στούντιο. Η πρόσβαση στις κατοικίες γίνεται μέσω κοινής σκάλας αλλά ιδιωτικής εισόδου. Και οι δύο κατοικίες έχουν μπαλκόνια τα οποία βλέπουν προς την γειτονιά.

Δεύτερος όροφος (70 τ.μ.): Η είσοδος στην κυρίως κατοικία του κτιρίου οδηγεί στον ενιαίο χώρο κουζίνας, τραπεζαρίας, καθιστικού, με τζάκι και ένα WC. Οι υποδομές της κουζίνας είναι μοντέρνες, ενώ υπάρχει μεγάλο γωνιακό μπαλκόνι το οποίο προσφέρει φωτεινότητα στον χώρο αλλά και την όμορφη θέα της θάλασσας και των νησιών του Τολού.

Τρίτος όροφος (60 τ.μ.): Εσωτερική ξύλινη σκάλα οδηγεί σε χολ, το οποίο συνδέει τα τρία (3) υπνοδωμάτια με το λουτρό και μία μικρή αποθήκη. Το master υπνοδωμάτιο περιέχει en suite μπάνιο, με γωνιακή μπανιέρα, εντοιχισμένες ντουλάπες, γκαρνταρόμπα, καθώς και ιδιωτικό γωνιακό μπαλκόνι το οποίο προσφέρει θέα της θάλασσας. Τα υπόλοιπα υπνοδωμάτια περιέχουν εντοιχισμένες ντουλάπες και κοινό γωνιακό μπαλκόνι το οποίο βλέπει Δυτικά και στη θάλασσα.

Εξωτερικά: Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της κατοικίας είναι τα μεγάλα μπαλκόνια που προσφέρουν φωτεινότητα σε όλα τα επίπεδα. Στην ανατολική πλευρά της κατοικίας υπάρχει πλακόστρωτος προαύλιος επισκιασμένος χώρος, ο οποίος έχει και χωρητικότητα για θέση στάθμευσης, και διαμόρφωση σε BBQ και χώρο τραπεζαρίας.

Λοιπά χαρακτηριστικά: Έτος κατασκευής 1970, έτος ανακαίνισης 2017, δάπεδο πλακάκι, κουφώματα αλουμινίου, αυτόνομη θέρμανση (πετρέλαιο), ηλιακός θερμοσίφωνας, αποθήκη, στάθμευσης, πόρτες ασφαλείας, σίτες.

Αποστάσεις
Θάλασσα (Παραλία Τολού): 70 μ
Ναύπλιο: 10 χλμ
Αθήνα 140χλμ

Οι παρούσες πληροφορίες ακινήτων βασίζονται στα στοιχεία που μας έχουν διαβιβάσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες στις πληροφορίες. Για τις επισκέψεις στα ακίνητα, απαιτείται η προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.

Κτηματομεσιτικό Γραφείο PROPERTYSHOP
Τηλ: 27520 58282 | Ασκληπιού 66 Ναύπλιο 21100

Υπεύθυνος Ακινήτου:
Ασπασία Αθηναίου | info@propertyshop.gr | +30 694 5154 189

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του γραφείου μας: www.propertyshop.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
TO325 - 09/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
280 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 470.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή