Μονοκατοικία βίλα Χωραφάκια, Κουνουπιδιανά, Ακρωτήρι

ΑκρωτήριΧωραφάκια
  • € 950.000
  • 5+
  • 283
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Συγκρότημα 2 πολυτελών νεόδμητων μεζονετών πωλείται στα Χωραφάκια Ακρωτηρίου. Είναι μια κατασκευή άριστης ποιότητας με έμφαση στη λειτουργικότητα, εναρμονισμένη με το φυσικό περιβάλλον. Πρόκειται για ένα διώροφο κτίριο που αποτελείται από δύο μεζονέτες, συνολικής επιφάνειας 283,77 τ.μ. συμπεριλαμβανομένης της εξωτερικής θερμομόνωσης, και των εσωτερικών σκαλοπατιών. Συνολική κατοικήσιμη επιφάνεια 228,25 τ.μ., με υπόγειο εμβαδόν 153,94 τ.μ. Πιο αναλυτικά, η κατοικία Α έχει ισόγειο εμβαδού 77,91 τ.μ. που αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνα-σαλόνι-τραπεζαρία, ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και την εσωτερική σκάλα που ανεβαίνει στον 1ο όροφο, εμβαδού 59,57 τ.μ. που αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και την εσωτερική σκάλα στην ταράτσα.
Η κατοικία Β με ισόγειο εμβαδόν 71,10 τ.μ. αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνα-σαλόνι-τραπεζαρία, ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και την εσωτερική σκάλα που ανεβαίνει στον 1ο όροφο εμβαδού 55,98 τ.μ. που αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο, ένα γραφείο και την εσωτερική σκάλα στην ταράτσα.
Το συνολικό εμβαδόν της κατοικίας Α είναι 137,48 τ.μ. και κατοικία Β 127,08 τ.μ. Επίσης υπάρχει ημιυπαίθριος χώρος στο ισόγειο εμβαδού 8,44 τ.μ. και στον πρώτο όροφο έκτασης 3,42 τ.μ. Τέλος, υπάρχουν δύο μπαλκόνια στο ισόγειο συνολικής επιφάνειας 6,38 τ.μ., δύο μπαλκόνια στον όροφο συνολικής επιφάνειας 8,29 τ.μ. και δύο προσβάσιμα μπαλκόνια 8,15 τ.μ. στο δώμα. Το υπόγειο που χρησιμοποιείται για βοηθητικούς σκοπούς έχει πρόσβαση και μέσω κεκλιμένης ράμπας (κλίση 20%) από την κατοικία Β. Τέλος υπάρχουν δύο πισίνες από οπλισμένο σκυρόδεμα, διαστάσεων 6,10μ.x2,60μ., επιφάνειας 15,86 τ.μ και όγκου 23,79 κυβικών μέτρων έκαστη.

Τα Xωραφάκια είναι ένα μικρό χωριό ανάμεσα στον Καλαθά και τον Τερσανά, 12χλμ βορειοανατολικά των Χανίων. Είναι ιδανικό μέρος για οικογενειακές, ήρεμες διακοπές αλλά και για μόνιμη διαμονή. Τα Χωραφάκια έχουν υψόμετρο 48 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας. Σε συνδυασμό με το χαμηλό υψόμετρο που έχουν και όντας κοντά σε δύο θαυμάσιες παραλίες, του Καλαθά και του Τερσανά, ξεχωρίζουν και προσελκύουν πολύ κόσμο, τόσο ντόπιους όσο και επισκέπτες.
Στα Χωραφάκια υπάρχει νηπιαγωγείο και εξαθέσιο δημοτικό σχολείο, νέες σύγχρονες οικίες όπως και παραδοσιακές ή και ανακαινισμένες καθώς επίσης αρκετά ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και βίλες προς τουριστική εκμετάλλευση, ταβέρνες, σούπερ μάρκετ, φαρμακείο, καφετέριες και άλλα καταστήματα που έχουν μετατρέψει το παλιό χωριό σε μια μικρή κωμόπολη. Η κεντρική εκκλησία είναι αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου και βρίσκεται στο πλάι της μεγάλης πλατείας με τον κεντρικό δρόμο να διασταυρώνεται βορειοδυτικά με τον Καλαθά για τα Χανιά, τον Τερσανά και τον Σταυρό, στα νότια με τα Καθιανά και το Καμπάνι και ανατολικά με την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος και άλλα χωριά του Ακρωτηρίου και τον Διεθνή Αερολιμένα Χανίων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2553 - 02/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
283 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 950.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή