Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΠάροςΠάρος
  • € 1.350.000
  • 264
  • 3+
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2024
Περιγραφή
Έτοιμο να λειτουργήσει, πρόσφατα ανακαινισμένο boutique ξενοδοχείο περιμένει τον νέο του ιδιοκτήτη! Είναι άνετο, άψογα φροντισμένο, με παραδοσιακό και οικογενειακό χαρακτήρα. Βρίσκεται στο κέντρο της Παροικιάς και είναι ιδανική επιχείρηση για να λειτουργεί 12 μήνες τον χρόνο.
Απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι, σε μια ήσυχη περιοχή, εύκολα προσβάσιμη και με το αυτοκίνητο.
Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν πολλά καταστήματα, καφετέριες και εστιατόρια για τους επισκέπτες, όπου μπορούν να απολαύσουν την κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα.
Το ξενοδοχείο έχει συνολική επιφάνεια 264 m2 σε 3 επίπεδα. Αποτελείται από 7 δωμάτια και 1 μεγάλο διαμέρισμα το οποίο μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε 2 όμορφες σουίτες. Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, πλήρως εξοπλισμένα, παραδοσιακά διακοσμημένα και διαθέτουν μικρή κουζίνα. Επιπλέον, 6 δωμάτια έχουν ιδιωτικά μπαλκόνια ενώ το 7ο δωμάτιο, που βρίσκεται στον τελευταιο οροφο έχει την αποκλειστική χρήση της υπέροχης cozy ταράτσας. Υπάρχει επίσης χώρος υποδοχής, laundry room & αυλή. Επίσης διαθέτει μία ακόμα όμορη έκταση οικοπέδου εμβαδού 316 τ.μ. με κτίσμα 26 τ.μ.. Το οικόπεδο αυτό εντάσσεται στο σχέδιο επέκτασης πόλεων και οικισμών και προς το παρόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν κοινόχρηστος χώρος, πρωινού, εκδηλώσεων, και εξωτερικών δραστηριοτήτων, παροχών του ξενοδοχείου.
Το συγκρότημα διαθέτει άδεια λειτουργίας σε ισχύ και εντάσσεται στα καταλύματα 3 κλειδιών. Είναι οικογενειακή επιχείρηση εδώ και πολλά χρόνια και έχει σημαντικό αριθμό επαναλαμβανόμενων πελατών.
Αυτή τη στιγμή έχει βαθμολογια 9,4 αστέρια στη booking.com
Λειτουργικό, ζεστό και εύκολα διαχειρίσιμο κατάλυμα για όποιον αγαπά την ελληνική κυκλαδίτικη φιλοξενία. Mobilia Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2107563200, email: info@mobilia.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
167698
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
264 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 1.350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1992
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή