Δυάρι Χρήζει ανακαίνισης, ισόγειο, Τολό, Ασίνη

Ασίνη
  • € 160.000
  • 3
  • 132
  • 2
  • T
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2024
Περιγραφή
Κωδ. Ακινήτου: ΤΟ328

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ, 300 Μ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΤΟΛΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ | 125 τ.μ. | 150.000€

Σε ήσυχη γειτονιά του Τολού, σε κεντρικό σημείο μέσα στα γραφικά στενά του και τα τοπικά καταστήματα, βρίσκεται το παρακάτω ισόγειο διαμέρισμα.

Εσωτερικά: Η είσοδος του διαμερίσματος οδηγεί στο χολ, η οποία δίνει πρόσβαση στους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού. Η κατοικία περιέχει κουζίνα, με πρόσβαση στο μπαλκόνι, τραπεζαρία που συνδέεται με το καθιστικό, δύο (2) υπνοδωμάτια, τα οποία έχουν άμεση πρόσβαση σε μπαλκόνια, ένα (1) λουτρό και ένα (1) WC.

Εξωτερικά: Το διαμέρισμα έχει δύο μπαλκόνια, το ένα κοινό μεταξύ του ενός υπνοδωματίου, της κουζίνας και του καθιστικού, και το δεύτερο ιδιωτικό για το ένα υπνοδωμάτιο. Η πρόσβαση στο σπίτι είναι μέσο κοινόχρηστου χολ που οδηγεί σε ιδιωτική είσοδο. Το διαμέρισμα δεν παρέχει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, το γεγονός αυτό όμως δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στους ιδιοκτήτες καθώς βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από το δημοτικό παρκινγκ του χωριού.

** Η οικία χρήζει ανακαίνισης.

Λοιπά χαρακτηριστικά: Έτος κατασκευής 1970, δάπεδο πλακάκι, ξύλινα κουφώματα, αποθήκη, αποθηκευτικό πατάρι.

Το Τολό είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό της Αργολίδας, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά κέντρα. Το γεγονός ότι βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την πόλη του Ναυπλίου, αλλά και πολλά σημεία αρχαιολογικής σημασίας καθιστά την τοποθεσία του χωριού ιδανική για τη διαμονή επισκεπτών. Έχοντας ξεκινήσει ως παραδοσιακό ψαροχώρι, το Τολό γρήγορα εξελίχθηκε και άνθισε σε κέντρο το οποίο γεμίζει ζωή κατά τους ανοιξιάτικους και θερινούς μήνες, προσφέροντας ποικιλία δραστηριοτήτων water sports, εστιατορίων, καφέ και μπαρ.

Αποστάσεις
Θάλασσα (Παραλία Τολού): 280 μ
Ναύπλιο: 10 χλμ

Οι παρούσες πληροφορίες ακινήτων βασίζονται στα στοιχεία που μας έχουν διαβιβάσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για πιθανές ανακρίβειες στις πληροφορίες. Για τις επισκέψεις στα ακίνητα, απαιτείται η προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.

ΚτηματομεσιτικόγραφείοPROPERTYSHOP
Τηλ: 27520 58282 | Ασκληπιού 66 Ναύπλιο 21100
Υπεύθυνος Ακινήτου
JillSutherland | info@propertyshop.gr | +30 6934 299 597

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του γραφείου μας: www.propertyshop.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
TO328
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
132 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή