Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Σαρωνικός
  • € 160.000
  • 4.000
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2023
Περιγραφή
Οικοδομήσιμο αγροτεμάχιο 4.000 τ.μ., ελαφρώς επικλινές με μοναδική πανοραμική θέα στον πανέμορφο κόλπο διατίθεται προς πώληση στα Λουτρά Ωραίας Ελένης, στη θέση Γαλατάκι.

Είναι ελαφρώς επικλινές, περιέχει μεγάλα αιωνόβια ελαιόδεντρα και σύμφωνα με τις πολεοδομικές διατάξεις είναι άρτιο και οικοδομήσιμο με δυνατότητα κατασκευής κατοικίας 400 μ2.

Έχει υπέροχη θέα στον κόλπο, τον καταπράσινο και γραφικό τοπικό περιβάλλον και ευρύτερα τον κάμπο που εκτείνεται τριγύρω.
Βρίσκεται σε γραφική τοποθεσία με διάσπαρτες, σύγχρονες, καλαίσθητες, πολυτελείς μονοκατοικίες- βίλες. Με παροχές ηλεκτρικού ρεύματος, ύδρευσης και τηλεφώνου.

Ιδανική, δυσεύρετη τοποθεσία σε ασφαλές περιβάλλον με ελάχιστη απόσταση από την παραλιακή ζώνη, την πόλη της Κορίνθου και όλα τα γραφικά τριγύρω μέρη, προσφέροντας την ησυχία και γαλήνη της εξοχής.

Κατάλληλο για μόνιμη ή παραθεριστική διαμονή καθώς και εκμετάλλευσης για δημιουργία μικρού καταλύματος για επισκέπτες. Από τα ελάχιστα εναπομείναντα εκτός σχεδίου οικόπεδα με δυνατότητα δόμησης και τέτοια ωραία θέα.
Απέχει περίπου 2 χλμ. από την θάλασσα.

Lafazani Homes
Real Estate Agency
www.lafazanihomes.com

Property Manager: Nikol Lafazani
Mob.: +30 6936 813 099
info@lafazanihomes.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
3146
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
4.000 m²
Έξοδα
τιμή
€ 160.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή