Duplex Κέντρο, Κέντρο, Παύλιανη

ΠαύλιανηΚέντρο
  • € 550/μήνα
  • 2
  • 90
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2024
Περιγραφή

Φωλιασμένη στην καρδιά των καταπράσινων βουνών, αυτή η εκπληκτική μεζονέτα 90 τ.μ. προσφέρει μια αποκλειστική εμπειρία διαβίωσης για όσους αναζητούν πολυτέλεια και άνεση. Το ακίνητο έχει ανακαινιστεί πρόσφατα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας έναν πραγματικά εξαιρετικό χώρο διαβίωσης.

Απλωμένη σε δύο επίπεδα, αυτή η όμορφη μεζονέτα διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα άνετο καθιστικό, ένα λουτρό κι ένα WC. Το ακίνητο διαθέτει ατομική θέρμανση - πετρελαίου, η οποία προσφέρει μια άνετη και αποτελεσματική λύση θέρμανσης. Η εκπληκτική θέα στο βουνό, σίγουρα θα σας κόψει την ανάσα. Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ξύλινα κουφώματα, δάπεδα με πλακάκια, εντοιχισμένες ντουλάπες, πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες, χώρο στάθμευσης, αποθήκη, τζάκι, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, σοφίτα, δορυφορική κεραία, ενιαίο χώρο σαλονοκουζίνας, εσωτερική σκάλα και μπαλκόνια που εκτείνονται σε 30 τ.μ.

Χτισμένο το 1991 και πρόσφατα ανακαινισμένο το 2019, αυτό το ακίνητο προσφέρει έναν συνδυασμό παραδοσιακής γοητείας και σύγχρονων ανέσεων που δημιουργούν έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο διαβίωσης. Είτε χαλαρώνετε μπροστά στο τζάκι είτε απολαμβάνετε την εκπληκτική θέα από το μπαλκόνι, αυτό το ακίνητο είναι το τέλειο καταφύγιο από τη φασαρία της καθημερινότητας.

Σε απόσταση μόλις 230χλμ. από το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος, αυτό το ακίνητο προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε συγκοινωνίες και ανέσεις, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν πολυτελή και άνετο τρόπο ζωής.

Η τιμή για αυτό το εξαιρετικό ακίνητο είναι 550€ , η οποία είναι μια λογική επένδυση για τα υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά και την πολυτελή εμπειρία διαβίωσης που προσφέρει. Συνολικά, αυτή η εκπληκτική μεζονέτα είναι ένα σπάνιο εύρημα σε μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες στον κόσμο και είναι βέβαιο ότι θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Μην χάσετε αυτή την απίστευτη ευκαιρία να γνωρίσετε την ομορφιά και την πολυτέλεια αυτού του εξαιρετικού ακινήτου από κοντά. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια προβολή.

Πληροφορίες 2235300557

Η θέση του ακινήτου στο χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση του παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε το site μας www.dom-realestate.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
65786
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 550/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1991
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή