Μονοκατοικία βίλα 175 τμ, Κασσιόπη, Κέρκυρα

Κέρκυρα
  • € 1.200.000
  • 5+
  • 175
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 888-232 - Κέρκυρα Κασσιόπη Αυλάκι ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 175 τ.μ. σε οικόπεδο 4000 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2010 και διαθέτει απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη , κήπο, πισίνα, BBQ απόσταση από θάλασσα 1000 μέτρα - Τιμή: 1.200.000 € Καλώς ήρθατε στην εντυπωσιακή Βίλα στην Κασσιόπη της Κέρκυρας, Ελλάδα! Αυτή η ιδιοκτησία είναι πραγματικά ένα κόσμημα, καθώς κτίστηκε το 2010 και διαθέτει 175 τετραγωνικά μέτρα πολυτελούς χώρου κατοίκησης. Με 5 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, πισίνα 75 τετραγωνικών μέτρων και γκαράζ, αυτή η βίλα έχει τα πάντα που μπορείς να χρειαστει καποιος.

Βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από τη Θάλασσα, και είναι η τέλεια προορισμός για όσους αναζητούν μια χαλαρωτική και πολυτελή διακοπές. Η βίλα βρίσκεται σε έκταση 4000 τετραγωνικών μέτρων, με όμορφα ελαιόδεντρα που δημιουργούν μια αυθεντική ελληνική ατμόσφαιρα.
Στο εσωτερικό, θα βρείτε έναν ευρύχωρο και όμορφα διακοσμημένο χώρο καθιστικού, με όλα τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές. Τα υπνοδωμάτια είναι επίσης κομψά επιπλωμένα, με άνετα κρεβάτια και αρκετό χώρο αποθήκευσης.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αυτής της βίλας είναι η πισίνα 75 τετραγωνικών μέτρων, ιδανική για κολύμβηση, χαλάρωση σε ζεστές καλοκαιρινές ημέρες ή απολαύστε ένα κοκτέιλ απολαμβάνοντας την όμορφη θέα. Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει επίσης μια όμορφη τραπεζαρία, ιδανική για υπαίθρια γεύματα με την οικογένεια και τους φίλους.

Το γκαράζ είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα, παρέχοντας ασφαλή χώρο στάθμευσης για το αυτοκίνητό σας. Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και τις ανέσεις, η βίλα στην Κασσιόπη της Κέρκυρας πραγματικά προσφέρει το καλύτερο στην πολυτελή διαβίωση διακοπών.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
888-232 - 26/12/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
175 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή