Ρετιρέ 129 τμ, Κέντρο, Συκιές

Συκιές
  • € 300.000
  • 3
  • 129
  • 2
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 2-575 - Συκιές Επταπύργιο ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 129 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1987 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, μαρμάρινα πατώματα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά - Τιμή: 300.000 € Αυτό το εκπληκτικό σπίτι στις Συκιές είναι ένας ονειρεμένος προορισμός για όσους αναζητούν μια άνετη και πολυτελή διαβίωση. Με δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, αυτό το σπίτι είναι ιδανικό για μια μικρή οικογένεια ή ζευγάρι που αναζητά άνετο χώρο για να ζήσει.

Το σαλόνι είναι ευρύχωρο και φωτεινό, με πανοραμική θέα στη θάλασσα που σας καλεί να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την ειρήνη του τοπίου. Η κουζίνα είναι εξαιρετικά λειτουργική και εξοπλισμένη με τις τελευταίες τεχνολογίες, ώστε να μπορείτε να μαγειρέψετε με άνεση και να απολαύσετε τα φαγητά σας με την οικογένειά σας.

Τα κουφώματα είναι συνθετικά και ενεργειακά, εξασφαλίζοντας θερμομόνωση και ηχομόνωση για μια άνετη διαβίωση. Επιπλέον, υπάρχουν δύο μπάνια με σύγχρονη και πολυτελή επίπλωση, προσφέροντας στους κατοίκους άνετη και πρακτική χρήση.

Το σπίτι βρίσκεται δίπλα σε αγορά και σχολεία, προσφέροντας έναν εύκολο και εξυπηρετικό καθημερινό τρόπο ζωής.

Τέλος το σπίτι διαθέτει και κλειστό πάρκινγκ που θα σας εξασφαλίσει την ασφάλεια και τη διατήρηση της καλής κατάστασης του αμαξιού σας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2-575 - 28/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
129 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1987
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή