Μονοκατοικία βίλα Σβορωνάτα, Greece, Λειβαθώ, Κεφαλονιά

ΚεφαλονιάΣβορωνάτα, Greece
  • € 345.000
  • 4
  • 120
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-1120 - Κεφαλονιά Λειβαθώ Σβορωνάτα ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ. σε οικόπεδο 510 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2001 με ενεργειακή κλάση Β+ και ανακαινίστηκε το 2015. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 18 τ.μ., κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 16 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 2700 μέτρα απόσταση από πόλη 9000 μέτρα απόσταση από χωριό 100 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 1000 μέτρα - Τιμή: 345.000 € (Κωδικός γραφείου VILLA IN SARLATA ) Αυτή η ΒΙΛΑ 120 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται σε οικόπεδο 510 τετραγωνικών μέτρων λίγο έξω από την πόλη των Σαρλάτων, περίπου 10 λεπτά από το Αργοστόλι και κοντά στις εντυπωσιακές παραλίες της ακτογραμμής της Λειβαθούς.

Το κτίριο συνδυάζεται άψογα με το φυσικό του περιβάλλον και διαθέτει κλασική αρχιτεκτονική, σύγχρονες εγκαταστάσεις και εκπληκτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. Βρίσκεται σε δύο μεγάλα επίπεδα. Στο ισόγειο υπάρχει ενιαίος χώρος καθιστικού με πλήρως εξοπλισμένη μοντέρνα κουζίνα. Ένα υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο βρίσκεται επίσης σε αυτόν τον όροφο. Ένας εξαιρετικός χώρος για ηρεμία και χαλάρωση παρέχεται από ένα χαρακτηριστικό πέτρινο τζάκι. Οι μπαλκονόπορτες συμβάλλουν στον συνολικό φωτισμό των δωματίων. Ο πρώτος όροφος, ο οποίος διαθέτει 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, είναι προσβάσιμος μέσω μιας εσωτερικής σκάλας. Τα μεγάλα παράθυρα δίνουν στα υπνοδωμάτια μια ελαφριά και ευρύχωρη αίσθηση, ενώ επιτρέπουν στο εξωτερικό φυσικό τοπίο να τα διακοσμεί. Υπάρχουν επίσης δύο  βεράντες με θέα στον καλά φυτεμένο κήπο. Μια πισίνα και ένας χώρος μπάρμπεκιου προσφέρουν το τέλειο περιβάλλον για οικογενειακές συγκεντρώσεις, ενώ οι χώροι είναι όμορφα φυτεμένοι για να δημιουργήσουν έναν υπέροχο κήπο με φυτά και εξωτικά δέντρα. η βίλα βρίσκεται έξω
Το χωριό svoronata βρίσκεται κοντά σε πολλές παραλίες,
που είναι πολύ γνωστά στην Κεφαλονιά
Από την παραλία Άμμες έξι λεπτά, από την παραλία του Αιχέλη οκτώ λεπτά,
Από την παραλία της Αβύθου 11 λεπτά
Από την παραλία Σπάσματα έξι λεπτά
και από Μεγάλη αμός 8 λεπτά
Και από τη διάσημη παραλία Μακρύς Γιαλλός μόλις έξι λεπτά μακριά

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ, ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ. ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ, ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΜΜΕΣ, ΣΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΒΥΘΟΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ , ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ , ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ , ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ , ΕΠΊΣΗΣ, ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΥΡΚΟΜΕΛΑΤΑ - ΣΑΡΛΑΤΑ - ΚΑΛΙΓΑΤΑ - ΣΒΟΡΟΝΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-1120 - 26/07/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 345.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή