Ρετιρέ Γούναρη Δημητρίου, 51, Μαρούσι Ελλάδα, 15124, Άγιοι Ανάργυροι, Μαρούσι

ΜαρούσιΓούναρη Δημητρίου, 51, Μαρούσι Ελλάδα, 15124
  • € 745.000
  • 4
  • 137
  • 3
  • 5
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2024
Περιγραφή
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε νεόδμητη πολυκατοικία 6 ορόφων με πιλοτή, κοινόχρηστο κήπο και φυτεμένο δώμα, καταλαμβάνει όλο τον 5ο όροφο και το δώμα στον 6ο όροφο. Ένα κτίριο ιδιαίτερου και σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού που απαρτίζεται από 7 διαμερίσματα. Τα διαμερίσματα είναι εργονομικά και διαμπερή με μεγάλα ανοίγματα στις όψεις και ευρύχωρους εξώστες.

Περιμετρικά το κτίριο θα έχει περίφραξη με πρόσβαση από εξώπορτα με θυροτηλέφωνο. Οι κοινόχρηστοι χώροι του ισογείου θα καταγράφονται από κλειστό κύκλωμα CCTV. Σε όλες τις κατοικίες αντιστοιχεί προστατευμένη θέση πάρκινγκ, αποθήκη στο υπόγειο του κτιρίου και παροχή φόρτισης ηλεκτρικού οχήματος.

Η υψηλών προδιαγραφών κατασκευή που χαρακτηρίζει το κτίριο βασίζεται σε σύγχρονα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, όπως ενδοδαπέδια θέρμανση, θερμοπρόσοψη, ενεργειακά κουφώματα με θερμοδιακοπή κ.ά., καθιστώντας εφικτή την υψηλή ενεργειακή κλάση του ακινήτου (Α+).

Το διαμέρισμα διαθέτει πλήρως εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού, ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματισμό κρυφού τύπου (VRV), αυτονομία ψύξης/θέρμανσης σε κάθε χώρο, κρυφό φωτισμό σε σαλόνι και λουτρά, ηλεκτρικά ρολά. Επίσης περιλαμβάνει φυτεμένο δώμα με χώρο αποκλειστικής χρήσης 45 τ.μ. Εσωτερικά, στο 2ο επίπεδο, ο ενιαίος χώρος του δώματος (εμβαδού 23 τ.μ.) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο, playroom ή σαν επιπρόσθετο υπνοδωμάτιο.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
Δ5
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
137 m²
δωμάτια
4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια
όροφος
5° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 745.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή